יום הולדת 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יום הולדת 4
    דפנה
    13/12/2010

בתי תחגוג יום הולדת ארבע בחודש הבא. אני מתלבטת אם לחגוג לה את היום הולדת במסגרת משפחתית, או לילדים מהגן. האם יש משמעות כלשהי לבחירה?

אציין כי היא התחילה השנה גן חדש ועוד אין לה חברים קרובים בגן. כך שמצד אחד, יום הולדת למשפחה הוא מעין מפלט בטוח, מצד שני, דווקא יום הולדת לילדי הגן נראה לי חשוב, כי זה הילדים שהיא איתם כל יום. והיא בכל זאת מכירה את הילדים די טוב, אם כי כאמור אף חבר קרוב עדיין.

האם יש מקום לשאול אותה? או שזה סתם יסבך אותה זכות הבחירה. וחוץ מזה שהיא עלולה לבחור ביום הולדת למשפחה רק מתוך פחד כלשהו מלחגוג עם ילדי הגן ואני לא רוצה לעודד את הפחד הזה. בקיצור - מה דעתך? אודה להתייחסות. אציין כי שנה שעברה לא חגגנו כי לא היינו בארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום הולדת 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום הולדת 4 - תגובה

סמדר ריינר
    14/12/2010

שלום דפנה,
    דווקא משום שאין לה חברים בגן, זו הזדמנות מצויינת לערוך יום הולדת, כדי לתת לה מקום בגן, וכו'. כמובן שצריך להכין זאת היטב, לבקש את עזרת הגננת, ליצור קשר עם ההורים בגן וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו