בת שש לא רוצה ללכת לגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שש לא רוצה ללכת לגן
    מלי
    14/12/2010

ביתי בת השש לא רוצה ללכת לגן!!!!! וזה משהו קבוע שקורה כל שנה.....היא ילדה חברותית במיוחד ואהובה מאוד עד שהילדים רבים מי ישב לידה וכמה שזה נשמע מצחיק זה ממש מציק לה כל שנה יש לה סיבות למה היא לא רוצה ללכת ומשיחות שערכתי עם הגננות הם ממש לא מבינות מה קורה לה הם משבחות אותה מאוד מכל הבחינות אני לא יודעת אם זה קשור אבל היא הבכורה, היא תחרותית ומצליחנית חיבת להיות בטופ יכול להיות שזה קשה לה ומעיף אותה...זה רק השערה אני לא יודעת מה לעשות כל בוקר היא לא מרגישה טוב....היא סופרת את הימים מתי כבר יהיה חופש אחרי חופשות שבתות קשה לה מאוד לחזור דיברתי איתה הרבה והיא לא יודעת להסביר כלום היא רק אומרת שיש בגן מקומות קבועים והיא לא מסכימה לזה (אין לה בעיה עם הילדים שיושבים לידה) אני פוחדת מה יהיה שנה הבאה בבית הספר היא ילדה שאוהבת חופש מרחב יצירתיות ולא מסגרות לעומת זאת היא ילדה טובה וממושמעת מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שש לא רוצה ללכת לגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממתינה מאוד לתשובה...

מלי
    15/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה הודעה

מלי
    15/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שש לא רוצה ללכת לגן - תגובה

סמדר ריינר
    15/12/2010

שלום מלי,
    נשמע לי שאת מבינה ממה זה נובע. אם זה אכן נכון, חשוב לבדוק איך אפשר להוריד ממנה ציפיות, כי הצורך שלה להיות כל ממושמעת ומוצלחת נובע מהצורך שלה לעמוד בציפויות שמשודרות לה כפי הנראה על ידכםובהמשך גם על ידי הגננת שכל כך רגילה לילדה נפאה וממושמעת. כדאי לכם לבדוק את העניין הזה יותר לעומק. מעבר לכך - לא כדאי כל כך להתייחס ישירות לנושא כל פעם שהוא עולה כי ייתכן שזה מתגמל את הצורך שלה לקבל התייחסות באופן הזה דווקא, וזה משמר את הדפוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו