מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת שש לא רוצה ללכת לגןמלי14/12/2010
ביתי בת השש לא רוצה ללכת לגן!!!!! וזה משהו קבוע שקורה כל שנה.....היא ילדה חברותית במיוחד ואהובה מאוד עד שהילדים רבים מי ישב לידה וכמה שזה נשמע מצחיק זה ממש מציק לה כל שנה יש לה סיבות למה היא לא רוצה ללכת ומשיחות שערכתי עם הגננות הם ממש לא מבינות מה קורה לה הם משבחות אותה מאוד מכל הבחינות אני לא יודעת אם זה קשור אבל היא הבכורה, היא תחרותית ומצליחנית חיבת להיות בטופ יכול להיות שזה קשה לה ומעיף אותה...זה רק השערה אני לא יודעת מה לעשות כל בוקר היא לא מרגישה טוב....היא סופרת את הימים מתי כבר יהיה חופש אחרי חופשות שבתות קשה לה מאוד לחזור דיברתי איתה הרבה והיא לא יודעת להסביר כלום היא רק אומרת שיש בגן מקומות קבועים והיא לא מסכימה לזה (אין לה בעיה עם הילדים שיושבים לידה) אני פוחדת מה יהיה שנה הבאה בבית הספר היא ילדה שאוהבת חופש מרחב יצירתיות ולא מסגרות לעומת זאת היא ילדה טובה וממושמעת מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה מאוד לתשובה...
מלי15/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה
מלי15/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת שש לא רוצה ללכת לגן - תגובה
סמדר ריינר15/12/2010שלום מלי,
נשמע לי שאת מבינה ממה זה נובע. אם זה אכן נכון, חשוב לבדוק איך אפשר להוריד ממנה ציפיות, כי הצורך שלה להיות כל ממושמעת ומוצלחת נובע מהצורך שלה לעמוד בציפויות שמשודרות לה כפי הנראה על ידכםובהמשך גם על ידי הגננת שכל כך רגילה לילדה נפאה וממושמעת. כדאי לכם לבדוק את העניין הזה יותר לעומק. מעבר לכך - לא כדאי כל כך להתייחס ישירות לנושא כל פעם שהוא עולה כי ייתכן שזה מתגמל את הצורך שלה לקבל התייחסות באופן הזה דווקא, וזה משמר את הדפוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)