בכי של ילדה בת 3 בלילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכי של ילדה בת 3 בלילה
    לי
    14/12/2010

שלום,
    בתקופה האחרונה, מידיי מספר לילות, ביתי מתעוררת בבכי היסטרי, כשאנו מנסים להרגיע אותה היא עוד יותר מתפרעת והיסטרית. זה נראה כאילו זו לא היא אלה משהו שמשתלט עליה. היא נרגעת רק אחרי 3-4 דקות של היסטריה שכוללת התפרעות על המיטה, זריקת חפצים (כרית, בקבוק מים וכו') לכל עבר וצרחות (לא רוצה, לא בא לי וכו').
    התנהגות כזו כבר היתה לה לפני כשנה בערך ועברה. היא נרגעת רק כאשר אני לוקחת אותה למיטה שלנו והיא מקבלת בקבוק שוקו (מה שבד"כ אני לא מרשה בלילה).
    כשאני מנסה לבדוק איתה בבוקר מה קרה, היא אומרת שרצתה שוקו. גם כשהיא כבר ישנה במיטה שלנו ראיתי שמתוך שנה היא לא שקטה, אבל כשחיבקתי אותה לפני שהתעוררה היא נרגעה.
    בעבר חששתי שאולי היא סובלת מסיוטים שנובעים ממשהו שקורה לה במשך היום אך בדקתי לעומק בגן ואני יודעת שגם שם וגם בבית היא מרגישה בטוחה ואין שום בעיה.
    חוץ מזה הילדה מתנהגת מצוין (בהתאם לגיל), היא שתלטנית יחסית אבל אנחנו מציבים לה גבולות די ברורים.
    האם זו התנהגות נורמלית ? האם מצריכה בדיקה כלשהי ואיך מתמודדים בהתקפת היסטריה כזאת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי של ילדה בת 3 בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי של ילדה בת 3 בלילה - תגובה

סמדר ריינר
    15/12/2010

שלום לי,
    ייתכן שהפיתרון שמצאתם מעודד המשך של התופעה. לא מומלץ לקחת אותה אליכם למיטה. זה מגביר את החרדות שלה. אם היא צורחת נורא, צריך לעמוד בזה, גם אם זה נמשך שעות ותחוו כמה לילות ללא שינה. מהתאור שלך כרגע זה נשמע שדרך ההתקפים האלה היא קצת מנהלת אותכם, ולא טוב לשתף עם זה פעולה.
    אם יש מצוקה כלשהי, ייתכן שיש מקום לבדוק אותה, אבל במקביל חייבים להפסיק לקחת אותה למיטה שלכם כשהיא נוהגת כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו