ילד בן 4.5 מתעסק עם איבר מינו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4.5 מתעסק עם איבר מינו
    מירי
    14/12/2010

אני ובעלי אובדי עצות לאחר ששמנו לב שבתקופה האחרונה בננו התחיל לשחק עם איבר מינו ולא מוכן להגיד לנו מדוע. אני נתקלתי במקרה בילד אחר בגן שמתנהג כך והוא יותר גדול ממנו, יש לי מלא חששות שאולי קורים דברים לא ראויים בגן בקרב הילדים גם אם זה מתוך משחק. מה עליי לעשות? לפנות לגננת? עם מי אני אמורה לדבר
    בכל מקרה גם איך גורמים לו להפסיק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4.5 מתעסק עם איבר מינו - תגובה

סמדר ריינר
    14/12/2010

שלום מירי,
    אין כל רע בכך שבנך מתעסק באיבר מינו, זה לא בהכרח אומר שהוא נחשף לדברים לא ראויים ואין שום סיבה לגרום לו להפסיק. אוננות היא דבר טבעי גם בגילאים כאלה ואפילו בגילאים יותר קטנים.
    הבעיה היא לא בדבר עצמו אלא בכך שהוא עושה זאת ליד אנשים. ההסבר שלכם צריך להיות שאתם מבינים שהוא עושה משהו שנעים לו, וזה בסדר וזה טבעי אבל עושים את זה רק בפרטיות.
    אם גם לאחר ההסבר הזה הוא ממשיך לעושת זאת ליד אנשים או בתדירות מאוד גבוהה, יש מקום לגשת לטיפול כדי לברר מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו