מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לדעתךמיואש14/12/2010
בס"ד
שלום רב,
אני בן 32 נשוי עובד במשרה מלאה.
יש לי מספר בעיות ואני לא יודע ממש להצביע על הבעיה.אנא אם תוכלי אל תשלחי אותי ליעוץ פסיכלוגי או פסיכיאטרי כי כבר הייתי וזה לא עזר. כדורים גם לא ממש הקלו. אני פשוט רוצה לשמוע את חוות דעתך בבקשה
אני אפרט:
1.חוסר מוטיבציה ונטייה אובססיבית לדחות דברים.
2.היפוכנדריה וחרדה חברתית- אני כל הזמן חושב כאילו יש לי בעיות רפואיות -הדבר מלווה אותי כל הזמן וממש מייאש אותי.- אני רק אציין שבעברי חליתי בסרטן והחלמתי ברוך השם.
3.שיעמום, אני מרגיש שאני ממצה דברים מאוד מהר, כלומר אני יכול להגיע לחברים ואחרי 5 דק' אני רוצה ללכת. הכל נראה לי בזבוז זמן! מאידך ישנם מקרים בהם אני עושה משהו שמצליח לעזור לי להישאר עם עניין לדוגמא, בשבת האחרונה היינו אצל חברים וממש השתעממתי אז פשוט פיניתי מהשולחן והתחלתי לשטוף כלים והרגשתי ממש טוב עם זה.
4.הרבה פעמים פשוט רוצה שקט לא רוצה שידברו אותי או שישאלו אותי שאלות אין לי סבלונות למרות שאני בחיים לא מראה את זה ואני יכול לומר שאני מאוד נחמד ותמיד אתן לאדם שממולי את התחושה הכי טובה שיש ואת מלוא תשומת הלב למרות שממש לא בא לדבר איתו.
5.רצון תכוף להישאר במיטה קושי לקום בבוקר עייפות במהלך היום.
6.חוסר הערכה עצמית אני מרגיש ממש חרא עם עצמי.
סליחה על האורך ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לדעתך - תגובה
סמדר ריינר14/12/2010שלום לך,
זה איננו פורום שמיועד לאנשים מבוגרים אלא מיועד לתת עיצות להורים בנוגע לילדיהם. בכל מקרה לדעתי לאור הבעיות שאתה מתאר, לא נראה לי שחוות דעת בפורום באינטרנט תוכל להועיל יותר מטיפול מסודר, ולא ברור לי לאיזו חוות דעת בדיוק אתה מצפה. אם הטיפול שהיית בו לא עזר ייתכן שלא היית בטיפול שמתאים לך, או אצל מטפל שלא מתאים לך, או שלא התמדת מספיק זמן.
אני ממליצה לך לחזור לטיפול, אצל אותו מטפל או אצל מישהו אחר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)