אשמח לדעתך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשמח לדעתך
    מיואש
    14/12/2010

בס"ד

שלום רב,

אני בן 32 נשוי עובד במשרה מלאה.

יש לי מספר בעיות ואני לא יודע ממש להצביע על הבעיה.אנא אם תוכלי אל תשלחי אותי ליעוץ פסיכלוגי או פסיכיאטרי כי כבר הייתי וזה לא עזר. כדורים גם לא ממש הקלו. אני פשוט רוצה לשמוע את חוות דעתך בבקשה

אני אפרט:

1.חוסר מוטיבציה ונטייה אובססיבית לדחות דברים.

2.היפוכנדריה וחרדה חברתית- אני כל הזמן חושב כאילו יש לי בעיות רפואיות -הדבר מלווה אותי כל הזמן וממש מייאש אותי.- אני רק אציין שבעברי חליתי בסרטן והחלמתי ברוך השם.

3.שיעמום, אני מרגיש שאני ממצה דברים מאוד מהר, כלומר אני יכול להגיע לחברים ואחרי 5 דק' אני רוצה ללכת. הכל נראה לי בזבוז זמן! מאידך ישנם מקרים בהם אני עושה משהו שמצליח לעזור לי להישאר עם עניין לדוגמא, בשבת האחרונה היינו אצל חברים וממש השתעממתי אז פשוט פיניתי מהשולחן והתחלתי לשטוף כלים והרגשתי ממש טוב עם זה.

4.הרבה פעמים פשוט רוצה שקט לא רוצה שידברו אותי או שישאלו אותי שאלות אין לי סבלונות למרות שאני בחיים לא מראה את זה ואני יכול לומר שאני מאוד נחמד ותמיד אתן לאדם שממולי את התחושה הכי טובה שיש ואת מלוא תשומת הלב למרות שממש לא בא לדבר איתו.

5.רצון תכוף להישאר במיטה קושי לקום בבוקר עייפות במהלך היום.

6.חוסר הערכה עצמית אני מרגיש ממש חרא עם עצמי.

סליחה על האורך ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לדעתך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לדעתך - תגובה

סמדר ריינר
    14/12/2010

שלום לך,
    זה איננו פורום שמיועד לאנשים מבוגרים אלא מיועד לתת עיצות להורים בנוגע לילדיהם. בכל מקרה לדעתי לאור הבעיות שאתה מתאר, לא נראה לי שחוות דעת בפורום באינטרנט תוכל להועיל יותר מטיפול מסודר, ולא ברור לי לאיזו חוות דעת בדיוק אתה מצפה. אם הטיפול שהיית בו לא עזר ייתכן שלא היית בטיפול שמתאים לך, או אצל מטפל שלא מתאים לך, או שלא התמדת מספיק זמן.
    אני ממליצה לך לחזור לטיפול, אצל אותו מטפל או אצל מישהו אחר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו