עיוותי לילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עיוותי לילה
    אלי
    14/12/2010

שלום רב יש לי ילד בן 9 בתקופה האחרונה לאחר שעה שהוא נרדם שזה שעה 9 בערב
    מתעורר בבהלה ובכי וצועק אני פוחד אני פוחד בעיניים פתוחות ומבהילות מסתכל מסביבו וב 5 דקות הראשונות הוא לא מכיר את הסובבים איתו גם שמחבקים אותו לאחר שהוא מתעורר ומדברים איתו הוא לא זוכר כלום וצוחק על שאלתנו מה חלם וממה הוא פוחד זה קורה לפחות פעם בשבוע או יותר
    חקרנו בב"ס הכל תקין תוכניות טלויזה שבדקנו לא מפחידות וגם משחקי מחשב.
    הילד שמח פעיל ואין שום בעיה איתו ביום יום רצוני לומר שגם לפני שנה הסיפור הנל חזר על עצמו . רוצים לקבל כיוון לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיוותי לילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיוותי לילה - תגובה

סמדר ריינר
    18/12/2010

שלום אלי,
    מעניין שחקרתם בבית הספר ובמחשב ובטלוויזיה ולא עלה על דעתכם לרגע שיש משהו מפחיד בבית...לא שאני אומרת שיש, אבל את זה לא ציינת שבדקתם.
    קשה לדעת מה קשה לילד, משהו כן קשה לו, ויכול להיות שזה משהו לא מודע. לכן אם זו תופעה שמציקה ומטרידה כדאי לפנות לטיפול אצל פסיכולוג/פסיכותרפיסט שעובד עם ילדים שיכיר את הילד לאט לאט ויתוודע ללא מודע שלו בשיטות מקצועיות, כפי שעובדים עם ילדים, דרך משחק ויצירה, ויוכל לאט להבין את התמונה לעומק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו