מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עיוותי לילהאלי14/12/2010
שלום רב יש לי ילד בן 9 בתקופה האחרונה לאחר שעה שהוא נרדם שזה שעה 9 בערב
מתעורר בבהלה ובכי וצועק אני פוחד אני פוחד בעיניים פתוחות ומבהילות מסתכל מסביבו וב 5 דקות הראשונות הוא לא מכיר את הסובבים איתו גם שמחבקים אותו לאחר שהוא מתעורר ומדברים איתו הוא לא זוכר כלום וצוחק על שאלתנו מה חלם וממה הוא פוחד זה קורה לפחות פעם בשבוע או יותר
חקרנו בב"ס הכל תקין תוכניות טלויזה שבדקנו לא מפחידות וגם משחקי מחשב.
הילד שמח פעיל ואין שום בעיה איתו ביום יום רצוני לומר שגם לפני שנה הסיפור הנל חזר על עצמו . רוצים לקבל כיוון לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיוותי לילה - תגובה
סמדר ריינר18/12/2010שלום אלי,
מעניין שחקרתם בבית הספר ובמחשב ובטלוויזיה ולא עלה על דעתכם לרגע שיש משהו מפחיד בבית...לא שאני אומרת שיש, אבל את זה לא ציינת שבדקתם.
קשה לדעת מה קשה לילד, משהו כן קשה לו, ויכול להיות שזה משהו לא מודע. לכן אם זו תופעה שמציקה ומטרידה כדאי לפנות לטיפול אצל פסיכולוג/פסיכותרפיסט שעובד עם ילדים שיכיר את הילד לאט לאט ויתוודע ללא מודע שלו בשיטות מקצועיות, כפי שעובדים עם ילדים, דרך משחק ויצירה, ויוכל לאט להבין את התמונה לעומק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)