מקפיצה שוב - פחד מכלבים - מאוד חשוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מקפיצה שוב - פחד מכלבים - מאוד חשוב
    מלי
    15/12/2010

שלום,

לפני שבועיים הבאנו גורה קטנה אלינו הביתה. גורה קטנה ומקסימה
    הבת שלי בת 4.5 פוחדת מכלבים מאז ומתמיד. בעלי החליט שאם נביא כלבה הביתה זה מה שיגרום לה להפסיק לפחד.
    מאז שהגורה הגיעה לחיינו, הבת שלי מטיילת על כסאות, שולחנות, ספות וכד'. לא יורדת לרצפה מהפחד. לא מסכימה לרדת בשום אופן- בכי, צעקות, אפילו לשירותים אני צריכה להרים אותה, כדי למנוע בריחה במכנסיים.
    אם היא נמצא בחדר משחקים ומשחקת/יוצרת - הדלת צריכה להיות סגורה כדי שהכלבה לא תכנס. לא אוהבת דלתות סגורות בבית.
    מוכנה שנחזיר/ נמכור אותה.
    מצד אחד - כואב לי הלב על הילדה. החיים שלה "התבטלו" בצורה מוחלטת. לא זזה מהספה כל אחה"צ .
    מצד שני - כואב לי על הבן שלי שנקשר מאוד לכלבה. וגם בעלי לא רוצה לוותר עליה.

עצות ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה שוב - פחד מכלבים - מאוד חשוב - תגובה

סמדר ריינר
    15/12/2010

שלום מלי,
    על מה ולמה הקפצת שוב את הודעתך שלוש שעות אחרי שנרשמה? חשובה קצת סבלנות, ציינת שזה מאוד חשוב, נראה לך שיש כאן שאלה לא חשובה? רק שלך חשוב? מענה בפורום ניתן תוך 24 שעות, גם בזה אנחנו לא יכולות תמיד לעמוד, אז נא להתאזר בסבלנות ולא להציף את הפורום בשאלות חוזרות ונשנות.
    ולעניין עצמו, את מוזמנת לעיין בעמודת "שאלות נפוצות" בתשובה העוסקת בפחדים של ילדים.
    דרך אגב, - סגירת דלתות מפעם לפעם בבית היא דבר מצויין וחושב לשמירה על פרטיות של בני הבית. העובדה שאת לא אוהבת דלתות סגורות יכול להתגלות כבעייתית בהמשך הדרך, ובלי קשר לפחד מכלבים, אני ממליצה לך לבדוק גם את הנושא הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו