טיסה לחו"ל לחמישה ימים בלי התינוקת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיסה לחו"ל לחמישה ימים בלי התינוקת
    רחל
    15/12/2010

שלום,
    אני מתלבטת אם לצאת לנסיעת עסקים בת חמישה ימים בלי בתי התינוקת בת השמונה חודשים. היא תשאר עם המטפלת הרגילה שלה ועם האבא והסבים והסבתות, שכולם מטפלים בה הרבה על בסיס יומיומי. כך שאני לא דואגת שלא יטפלו בה טוב.

מה שמדאיג אותי זה החשש שיווצרו אצלה בעקבות זאת חרדות או בעיות פסיכולוגיות. שהיא תחשוב שאמא עזבה לתמיד או שההנקה מאוד תחסר לה (אני מניקה אותה בערך פעמיים ביום, בבוקר ובערב, ולפעמים עוד פעם אחת בלילה. בשאר הזמן היא מקבלת בקבוק).
    מצד שני, כרגע אני עוזבת אותה כל יום ל9-10 שעות עם המטפלת, ולא נראה שזה מפריע לה במיוחד. היא כן מאוד שמחה כשאני חוזרת, מחייכת אלי ורוצה לינוק.

האם יש בסיס לחששות שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה,

רחל
    16/12/2010

אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שוב,

רחל
    19/12/2010

הלוואי שתענו כבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיסה לחו"ל לחמישה ימים בלי התינוקת - תגובה

נעמה סבג שמש
    20/12/2010

רחל שלום,

בהחלט יש בסיס לחששות. אצל הילדה המצב יכול בהחלט ליצור חרדת נטישה. תק' כזו בעבור תינוקת היא נצח. הבעיה אינה בטיפול הפיזי שתקבל, אלא בצורך שלה באמא.

זו גם תינוקת שרגילה לינוק וזה לא פייר לגמול אותה בצורה כזו חדה.

לא הייתי ממליצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו