הסדרי ראיה ללינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הסדרי ראיה ללינה
    תמי
    15/12/2010

שלום, אני אמא לתינוקת בת שנה וחודשיים, בעלי עזב אותי טרם נולדה הילדה. מאז לידתה רואה האב את התינוקת בהסדרי ראיה הנקבעים ע"י פקידת הסעד. בתסקירהאחרון שהוגש לבית המשפט, מבקש האב לקחת את התינוקת ללינה. אני מתנגדת לכך מכיון שיש לה הרגלי הירדמות וטקס שינה, כמו כן אין לה עדיין קיבעון שהוא אבא שלה, וזה גם פוגע בעיקרון הרציפות. הגשתי בקשה לדחייה עד גיל שנתיים וחצי או שלוש , בו תוכל להבין יותר, לזהות בוודאות את אבא שלה ולהביע את הבקשות או הרצונות שלה. אשמח לשמוע את דעתכם, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסדרי ראיה ללינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסדרי ראיה ללינה - תגובה

סמדר ריינר
    15/12/2010

שלום תמי,
    זה לא נראה לי נכון ללא הכרות עם הילדה שנביע דיעה בעניין שהוא כרגע בהתדיינות משפטית. פקידת הסעד בודאי תידרש לתת את המלצתה לבית המשפט לפני שתתקבל החלטה ואני מניחה שהיא יודעת היטב להתייעץ עם הגורמים המקצועיים הרלוונטיים. בעיקרון עד כמה שידוע לי לא תמיד נהוג שיהיו הסדרי לינה אצל האב לפני גיל שנתיים. אבל זו עמדה כללית בלבד ולא בטוח שהיא מתאימה במקרה שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו