טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קניתי לילד שלי-בן 4 שיהיה בריא- מארז של הכינה נחמה עם סיפור מסרק וגם שמפו מונע כינים זה אחרי שהגננת ביקשה מכל ההורים להשתמש בתכשיר כדי למנוע הדבקות הילד בדיוק למד לקרוא ושואל אם כתוב כינים על השמפו מאחורה אני שיקרתי ואמרתי מיד לא-זה נורא? פחדתי שאם אני אגיד לו את האמת הוא לא ירצה להשתמש בתכשיר. אשמח לשמוע תובנות בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שירז, זה לא נורא, ובטח יש דברים יותר גרועים. אב עם הזמן הוא עלול לגלות את השקר שלך, סביר להניח שבפעם הבאה שיהיו לו כינים הוא כבר ידע לקרוא יותר טוב, והוא עלול לזכור. לכן, כל טעות אפשר לתקן, את יוכל הלומר לו אמא טעתה, וזה אכן מה שכתוב, ולסגור עניין. לדעתי הוא רק רצה להתאמן בקריאה ולא היו לו כוונות להימנע מהשימוש בתכשיר. באופן כללי כדאי להימנע ממניפלוציות כאלה, ואם הילד מסרב למשהו עדיף להתמודד עם זה בצורה ישירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד