טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני אמא חדשה. לא רוצה שהבת שלי תגדל עם בטחון עצמי ירוד כמו שלי, לא רוצה שתחשוב על טובת אחרים לפנ טובתה, לא רוצה שתנסה לרצות אחרים כל הזמן איך עושים זאת?< תוכלו להפנות אותי לספר או מאמרים בנושא?< תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום טלי, אני לא מכירה ספיציפית מאמרים או ספרים בנושא לקהל הרחב. בודאי שיש, אולי את יכולה להתעניין בחנויות הספרים במדפי הפסיכולוגיה. עם זאת, אני לא בטוחה שזה יהיה יעיל ללמד את בתך תאורטית כיוון אחד כשאת נותנת דוגמה אישית הפוכה. בבחינת "אל תעשי מה שאני עושה, תעשי מה שאני אומרת". הדבר הכי יעיל כדי לטפל בביטחון העצמי של בתך שמזדהה איתך הוא לטפל קודם כל בביטחון העצמי שלך. זה אכן יותר קשה, אבל מי אמר שהחיים קלים?:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד