הילד שלי לא שותה מים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד שלי לא שותה מים
    אביטל
    24/01/2007

הוא בן 5 ואני עשיתי עטות בהתחלה כשנתתי לו מיץ פשטל. עכשיו הוא לא רוצה בכלל לשתות מים ואני לא יודעת מה לעשות? איך להרגיל אותו לשתות מים? ואם אפשר - איזה משקאות יותר בריאים לילדים? אני בטוחה שמיץ פטל וקולה זה לא בריא. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילד שלי לא שותה מים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיית מים

ד''ר יצחק סרוגו
    25/01/2007

שתיית מיצים ממותקים ממש לא מומלצת לתינוקות בגלל הפגיעהבשיניים. אחת הטעויות הנפוצות בקרב הורים היא שתייה משקטוןת ממותקים לפני השינה ואז הילד נרדם עם כמות גדולה של סוכר בחלל הפה אשר מצמיחה חיידקים שפוגעים בשיניים. הייתי מוציא מוצר זה מהבית. הורות טובה זה גם לשים גבולות....
    בכל הפרות והירקות הטריים יש כמות גבוהה של מים-וזה המקור העדיף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים ועוד

ורד לב
    26/01/2007

אפשר לעשות איתו איזשהו תהליך, בהשתתפותו.
    בתחילה חשוב להסביר לו מה מניע אותך. אפשר בהחלט להסביר לו ברמה שהוא מסוגל להבין מדוע חשוב לכם לעשות את השינוי. מה לא טוב בממותקים, בקולה וכו' ומדוע אתם זקוקים לשיתוף הפעולה שלו, כי יש דברים שאתם מחליטים עליהם.
    מה כן אפשר במקום?
    מים, תה צמחים למיניהם (לא תה שחור עם קופאין)- אפשר ממש לחקור איתו את הצמחים השונים ולמצוא משהו שטעים לו. יש מגוון צמחים וטעמים: נענע ומנטה, מרווה, לימונית ולואיזה, גרניום, היביסקוס ופירות מיובשים (יש תערובות כאלה). יש תיונים של תערובות, כמו רויבוש קנמון ווניל וכו'.
    מיצי פירות וירקות- אמיתיים, לא אלו עם הסוכר, כאלה שסוחטים לבד.
    חלב אורז, סויה, שיבולת שועל, שקדים- משקאות שיכולים להיות מזינים ותוספת חשובה לתפריט שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו