מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילד שלי לא שותה מיםאביטל24/01/2007
הוא בן 5 ואני עשיתי עטות בהתחלה כשנתתי לו מיץ פשטל. עכשיו הוא לא רוצה בכלל לשתות מים ואני לא יודעת מה לעשות? איך להרגיל אותו לשתות מים? ואם אפשר - איזה משקאות יותר בריאים לילדים? אני בטוחה שמיץ פטל וקולה זה לא בריא. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית מים
ד''ר יצחק סרוגו25/01/2007שתיית מיצים ממותקים ממש לא מומלצת לתינוקות בגלל הפגיעהבשיניים. אחת הטעויות הנפוצות בקרב הורים היא שתייה משקטוןת ממותקים לפני השינה ואז הילד נרדם עם כמות גדולה של סוכר בחלל הפה אשר מצמיחה חיידקים שפוגעים בשיניים. הייתי מוציא מוצר זה מהבית. הורות טובה זה גם לשים גבולות....
בכל הפרות והירקות הטריים יש כמות גבוהה של מים-וזה המקור העדיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמים ועוד
ורד לב26/01/2007אפשר לעשות איתו איזשהו תהליך, בהשתתפותו.
בתחילה חשוב להסביר לו מה מניע אותך. אפשר בהחלט להסביר לו ברמה שהוא מסוגל להבין מדוע חשוב לכם לעשות את השינוי. מה לא טוב בממותקים, בקולה וכו' ומדוע אתם זקוקים לשיתוף הפעולה שלו, כי יש דברים שאתם מחליטים עליהם.
מה כן אפשר במקום?
מים, תה צמחים למיניהם (לא תה שחור עם קופאין)- אפשר ממש לחקור איתו את הצמחים השונים ולמצוא משהו שטעים לו. יש מגוון צמחים וטעמים: נענע ומנטה, מרווה, לימונית ולואיזה, גרניום, היביסקוס ופירות מיובשים (יש תערובות כאלה). יש תיונים של תערובות, כמו רויבוש קנמון ווניל וכו'.
מיצי פירות וירקות- אמיתיים, לא אלו עם הסוכר, כאלה שסוחטים לבד.
חלב אורז, סויה, שיבולת שועל, שקדים- משקאות שיכולים להיות מזינים ותוספת חשובה לתפריט שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)