ביתי בת 9

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביתי בת 9
    רונן
    18/12/2010

היי,
    התגרשנו לפני 3 שנים ולנו 3 ילדים קטינים בני 9, 6, 4 גרושתי עברה לגור באילת בחיק אימא שלה (בזמן הנישואים ולידות הילדים גרנו בצפון הארץ), לפי טענת גרושתי ישנם בעיות עם הבת הגדולה ותחילים לצוץ בעיות חדשות עם הילד האמצעי.
    הבעיות הן בירידה בלימודים ובבעיות רגשיות שונות כגון הקאות וכאבי בטן למרות שעברה בדיקות והכל תקין, לאחר חג החנוכה בעת שהחזרתי את הילדים לאילת הילדה ראתה שאנו מתקרבים לאילת החלה לבקש לעצור בצד ולהקיא וכמו כן מביעה בכל הזדמנות את התנגדותה לגור בחיק אימה באילת.
    אני מבקש עזרה במציאת אבחון שיעזור לפענח את בעיות שקיימות אצל הילדה ואצל אחיה האמצעי וזאת בכדי למנוע כמה שיותר נזק בעתיד.

בתודה מראש
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביתי בת 9

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתי בת 9 - תגובה

סמדר ריינר
    18/12/2010

שלום רונן,
    מאחר והילדים כרגע עדיין גרים באילת, כדאי לפנות לשירותים הקיימים באיזור. יש שם מרפאה של משרד הבריאות, וכן אתם יכולים להתעניין בשירות הפסיכולוגי של בית הספר או בקופת החולים שלכם אילו שירותים יש בסביבה.
    אם אתה רוצה אבחון ספציפי לצורך דו"ח בענייו הגירושים אתה יכול להתעניין באתר של משרד הרווחה, יש להם אנשים מקצוע בית המשפט לענייני משפחה מכיר בהם לצורך חוות דעת מהסוג הזה, והרשימה שלהם מפורסמת באתר כולל איזורי העבודה שלהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביתי בת 9

רונן
    18/12/2010

אהלן סמדר
    תודה על תשומת הלב לבעייתי בנושא ילדיי

אני לא מעוניין בשלב הזה לערב רת הרווחה באילת מכיוון שבפעם האחרונה שפניתי לא זכיתי לעזרה כלשהיא.

האם בהיותך פסיכולוגית האם ידועה לך על איבחון שיכול לתת מענה לשאלותיי בנושא הבת והבן, אני חושב שכל יום שעובר רק ישפיע יותר על עתידם ואיבחון יכול להערכתי לתת פתרונות לסוגייה הקיימת.

בברכה,
    ושבוע טוב
    רונן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביתי בת 9 - תגובה

סמדר ריינר
    18/12/2010

שלם רונן,
    לא כל כך ברור לי למה אתה מתכוון. זה לא שיש "חנות" אבחונים מסוגים שונים שמתאימים כל מיני סוגים של בעיות ואם אני אגיד לך איזה אבחון נדרש במקרה כזה זה מה שיעזור.
    הרשימה שהפניתי אותך אליה היא לא של רשויות הרווחה אלא של אנשי מקצוע פרטיים שחוות הדעת שלהם מוכרת, אם תרצה בכך גם בבית משפט לענייני רווחה. זה תלוי ברצון שלך. אבל הפנייה היא באופן פרטי ולא חייבת להיות קשורה בהכרח בשירותי הרווחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו