צעקות מצד המטפלות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צעקות מצד המטפלות
    שרה
    18/12/2010

שלום אני סטודנטית בת 23 ,ליפני שבועיים שוחחתי אם ידידה שהיא מטפלת בגן ילדים לפי משהבנתי הילדים בני שנתיים ומעלה ,סתם שוחחנו ופתאום החלה לדבר שיש צעקות בגן וכואבות לה האוזניים מזה אני הופתעתי והתחלתי לשאול שאלות לברר עוד משסיפרה לי זעזעה אותי לפי התיאור שלה מ,שקורה בגן זה התעללות בילדים הקטנים עד כדי כך הזדעזעתי שהקלטתי את השיחה הארוכה בפלאפון ללא ידיעתה. היא אמרה שיש צעקות מאוד חזקות ,משיכה בידיים של הילדים ו"זורקים את הילדים לגינה מ9 עד 12 לא נותנים מים גם אם הם מבקשים ,היה מיקרה שאחד הקטנים לא רצה לישון ולא הפסיק לבכות אז אחת המטפלות לחצה את ראשו בכוח למיזרון וסיפרה ל עוד הרבא דוגמאות יש לומר שהמטפלות כן נותנות אוכל ולא מרביצות

אמרתי לה שהיא חייבת להתלונן למפקחת היא לא הסכימה כי פוחדת לאבד את מקום עבודתה . סיפרתי זאות לאמי ,שעובדת כפסיכולגית קלינית בגן ילדים אחר והיא אמרה שתודיע למפקחת ,אבל הסיכוי קלוש שיתיחסו כי התלונה לא באה ממקור ראשון.כדי שיעשו משהו בנידון המטפלת או אחד ההורים צריך להתלונן וגם אמרה שאמחק מיד את ההקלטה כי זה לא חוקי ,יש לי את הכתובת של הגן וההקלטה זה ההוכחה היחדה מה לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צעקות מצד המטפלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעקות מצד המטפלות - תגובה

סמדר ריינר
    18/12/2010

שלום שרה,
    נשמע לי שצריך לדווח למשטרה. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו