חרדות אצל בתי בת ה7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדות אצל בתי בת ה7
    טלי
    18/12/2010

שלום, בתי בת ה-7 הינה בת בכורה, היא מאוד קשורה אלי, לאחרונה אני שמה לב כמה חרדתית היא. היא פוחדת מבעלי חיים, כאשר היא רואה כלב (אפילו הקטן ביותר) היא מיד נצמדת אלי, אל בעלי או סבא וסבתא ( אנחנו הקרובים אליה ביותר). לאחרונה שמתי לב שהיא ממש נחרדת משינויים, אציג מספר דוגמאות שבעיקבותם אני פונה אליכם:
    1. כאשר הלכתי איתה ואם ביתי הקטנה בת ה- 3.5 למספרה לצבוע את שערי בתי בת ה-7 נחרדה כשישבתי על הכסא והספר החל לצבוע את שערי - היא ממשנכנסה למין היסטריה, בכתה, בקשה מהספר שיפסיק, הסיטואציה הייתה נוראית עד כדי כך שבשלב כלשהו היא אמרה שקשה לה לנשום. הבנתי שזה התקף חרדה ומיד הרגעתי אותה ובעלי אף בא ולקח אותה.
    2. במקרה אחר ,הרמתי צעצועים בחדרה על מנת לנקות את הרצפהוכאשר לא החזרתי כל צעצוע למקומו בתי לא הלכה לישון עד אשר כל צעצוע חזר בדיוק למקומו הקודם.
    3. מקרה נוסף, אנחנו צריכים לסדר את המקלחת, לאחר שבתי שמעה שדברתי וקבעתי עם השיפוצניק על תיקון המקלחת היא שוב החלה לבכות וממש התחננה שלא נעשה דבר במקלחת.
    אלו רק מספר דוגמאות שמעוררות בי תחושה שמשהו לא בסדר עם הילדה, שאולי היא סובלת מחרדות, שאולי אני טועה במשהו.
    חשוב לי לציין שהיא ילדה מקסימה ואולי יותר מדי מקסימה, שמבקשת רשות על כל התנהלות (שגם זה נראה תמוהה בעיני)
    האם אני צריכה לגשת איתה לטיפול כלשהו? האם יש לילדה בעיה כלשהי או שאני סתם נלחצת מהערות הורי והורי בעלי.?
    אשמח לתגובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות אצל בתי בת ה7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות אצל בתי בת ה7 - תגובה

סמדר ריינר
    19/12/2010

שלום טלי,
    זה לא נשמע שאת סתם נלחצת, נשמע שהילדה סובלת וכדאי לטפל בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו