טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי שאלה שאני מתחבטת בה זה זמן רב- אני דואגת לתת לילדים שלי מזון טרי ובריא, הרבה ירקות ותבשילים. הם, כמו ילדים, אוהבים בעיקר ג'אנק. אני לא מצליחה לאזן, ובעיקר נכנעת. מה לעשות? יש פיתון פלא להרגיל אותם לאכול קצת יוותר אוכל בריא וקצת פחות צ'יפס-שניצל-פיצה-במבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חשוב לדבר איתם בגובה העיניים וברמה שהם מסוגלים להבין. אני קצת חוזרת על עצמי מהתשובה על המים, כי זה באמת דבר שאפשר לעבוד עליו בעיניי וחשוב. כי המטרה בעיניי הוא לא רק שהיום יאכלו קצת יותר בריא וקצת פחות ג'אנק, אלא שיסגלו לעצמם הרגלי אכילה נכונים להמשך חייהם ופה אלמנט הבחירה חיוני ממש. זה צריך לבוא מתוכם.
חוצמזה יש את עניין ההשתדלות- אפשר למזער נזקים עם פנייה לפתרון בריא יותר. כמו: פסטה, בורגול וקוסקוס מקמח מלא, כך גם לחמים, פיתות וכו'. להרבות בירקות בתפריט המשפחתי בכלל, לקיים ארוחות משפחתיות ותרבות אכילה בריאה שהם יכולים להשתתף בה. זה באמת נושא גדול ותהליך שיש לעבור ביחד עם הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד