בעיית בגדים ועצבים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיית בגדים ועצבים
    אפרת
    19/12/2010

בני בן 6, עלה לכתה א' השנה. תמיד היו לו קשיים, בעיקר בבקרים (פרידות בגן) אבל השנה זה החמיר ועבר לתחום הבגדים. הוא לא מוכן לשים גרביים, רק כשאין לו ברירה ורק עם נעלי ספורט (בד"כ נועל קרוקס ואיתם לא מוכן לשים גרביים). רוב המכנסיים לא נוחות לו, טרנינג או ג'ינס, והוא לובש בעיקר מכנסיים משנה שעברה שכבר קצת קטנות עליו. חולצות ארוכות גם קשה לו ללבוש. הוא מגיע הביתה מביה"ס מוריד גרביים ועובר לחולצה קצרה. עכשיו הוא גם לא מוכן להסתפר. הוא מתעצבן בקלות ואז מחליט, "טוב אז אני לא הולך" ולא משנה אם זה משהו כייפי שהוא מפסיד או בית ספר. מה אפשר לעשות כדי להרגיע את הרוחות ולנהל מהלך יום רגיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית בגדים ועצבים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית בגדים ועצבים - תגובה

ליאת גרוס
    19/12/2010

שלום אפרת
    ראשית כדאי לפנות למרפאה בעיסוק על מנת לבחון את התחום התחושתי. ייתכן כי קיימת רגישות תחושתית שיכולה להסביר חלק ממה שתארת ויש דברים שניתן לעשות על מנת להקל רגישות זו ולהבינה טוב יותר.
    שנית- אין דבר כזה שילד בכיתה א' מחליט שהיום לא הולך לבית הספר. אני ממליצה לפנות להדרכת הורים לצורך הבנה טובה יותר של צרכי הילד וחשיבה על התגובות המומלצות שלכם. אני ממליצה על התערבות שכזו כמה שיותר מהר על מנת שאפשר יהיה לקיים סדר יום רגיל. זה יקל עליו ועליכם. זה אפשרי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו