משיכת שיער

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משיכת שיער
    אסתר
    19/12/2010

שלום ,
    בני בן שנה ושבעה חודשים. בימים האחרונים שמנו לב אני ובעלי כשבכל פעם כאשר אנו מסרבים לתת לו משהו שהוא רצוה הוא מושך בשיערו ובודק בידיו עם הוציא שיער
    תופעה שהחרידה אותנו ואנו מנסים להבין אותה.
    אנחנו מלטפים אותו ואומרים לו שזה לא נעים לו כשהוא מושך בשיער אך הוא חוזר עליה מס' פעמים.
    הילד נמצא בגן מספטמבר.

מה לעשות?
    אשמח לתשובתך בהקדם.

בברכה,
    אסתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכת שיער

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכת שיער

אסתר
    20/12/2010

למה לא עונים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

אסתר
    21/12/2010

בבקשה תענו לי!! התופעה ממשיכה ואנו לא יודעים כיצד להתמודד?
    שוחחנו עם הגננת והיא אמרה להתעלם.

מה דעתכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכת שיער - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    25/12/2010

אסתר שלום,
    את מתארת ניסיון של הילד להתמודד עם כעס ומתח, בדרך לא מוצלחת ולא יעילה שעלולה גם להזיק לו. חשוב שבכל פעם שהוא נוהג כך, תגשו אליו מיד ותאמרו לו שכשהוא כועס, או כשאומרים לו "לא" (כל פעם בהתאם למה שהתרחש), אסור למשוך בשיער. ואז תתנו לו אפשרויות אחרות להירגע בהתאם להיכרותכם עמו ומה מרגיע אותו - לקחת בובה שהוא אוהב או חפץ אחר, לקחת חיתול בד ולמולל אותו בידיו, לשחק עם כדור ספוג קטן וכדומה. וכמובן, חשוב להרגיע אותו בדיבור ובמלים, אותן הוא יפנים בהדרגה לדיבור פנימי מרגיע.
    ככל שהילד יפתח דרכי הירגעות טובות יותר, כך תלישת השיער עשויה להפסיק.
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו