קושי בהתמודדות-בן שנתיים +

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי בהתמודדות-בן שנתיים +
    מירי
    19/12/2010

הבן שלי בן שנתיים ו-9 חודשים.ילד חכם,מדבר יפה,מבין הכל,אינטיליגנט.אבל מה-שובב ועקשן מאוד!כמעט כל יום אני בקשיים התמודדות עם קריזות של ( ושלי) לגבי התארגנות בבוקר ובערב.בבוקר אני לחוצה בזמן אבל הכל מוכן לפני שאני מעירה אותו-בגדים,אוכל וכו'.הוא מתעקש שלא לעשות את מה שאני מבקשת,זה מגיע למריבות ולעיתים,לרוע מזלי, אף לפסים אלימים שלי כלפיו.איך ניתן לצמצם את הבעיה?האם בגיל הזה ישנו טיפול משולב לאמא ולילד?עלי לציין שעם הבת הגדולה(בת 4.5)לא נתקלתי בבעיות כאלו.האם זו דרך שלו לבקש תשומת לב?יש מצבים דומים בהם הוא מתפרץ בכעס ובכי.אני מנסה לחבק אותו חיבוק דוב ( גב שלו אלי9 כדי שיירגע,לא תמיד זה קורה.מה עושים? למי פונים כדי לטפל בבעיה ( הדו צדדית)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בהתמודדות-בן שנתיים + - תגובה

סמדר ריינר
    19/12/2010

שלום מירי,
    קודם כל כבר את במקום טוב בכך שאת מכירה שיש לך חלק בבעיה. בהחלט קיים טיפול דיאדי בגיל הזה, למעשה טיפול דיאדי הומצא במקור עבור הגילאים האלה, ובהחלט מומלץ לפנות או למטפל פרטי בתחום הגיל הרך שעובד בטיפול דיאדי או למכון להתפתחות הילד מטעם קופת החולים שלך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו