טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב , אבקש את עזרתכם למי אני פונה במידה ומתעורר אצלי חשד לגבי מערכת היחסים אשר מתנהלת בין הילדים הבוגרים של החברה החדשה של הגרוש שלי.
ילדתי בת 6 , אני ואביה התגרשנו לפני כשנה וחצי. אביה עבר לגור עם חברתו מספר חודשים לאחר פרידתנו. לחברה שלו 2 בנים בוגרים בני 12 ו15 . בתי מאוד אהבה בהתחלה לבוא אליהם ולבלות איתם ימים ולילות . כאשר היא אצליהם, היא ישנה באחד מחדרי הבנים . לאחרונה , בתי לא מעוניינת להתארח אצל אביה ובכל פעם שהיא אצלו מתקשרת אלי בבכי בשעות הלילה ומתלוננת שמתגעגעת ורוצה לחזור הביתה.
בנוסף החלה לבקש כי ארדים אותה מדיי לילה ומתעוררת בלילות עם חלומות.
למי אני יכולה לפנות על מנת לקבל הנחיה וסיוע בנושא
תודה , טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום טל, קודם כל עדיף, אם יש יחסים טובים, הידברות ותקשורת - לפנות לאב עצמו ולבדוק את העניין. אם את חוששת שלא תצליחו לדבר על זה בצורה עניינית, כדאי שתתייעצי עם גורמי הרווחה באיזור מגורייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד