מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות עצבים אצל ילדה בת 3אסי בר שלום19/12/2010
אהלן קוראים לי אסי אני אבא לילדה בת 3 (בת יחידה) ביתי היא ילדה שביעית לאשתי וכמובן שהיא הקטנה בבית מגיל צעיר היא תמיד מגיבה בעצבים לכל דבר ממש עצבים שמלווים ברעד הגוף שלה ונשיכת הידיים לפעמים עד זוב דם היא גם מוציאה על כולנו את העצבים שלה במיוחד עליי ועל האחיות הקטנות של (אחת בת 7 ואחת 11) המצב החמיר בשבועיים האחרונים שהיא מבקשת דברים שמראש היא יודעת שהיא לא יכולה לקבל ואז היא מתעצבנת וצורחת ומרביצה לכולם אני ואשתי מתוסכלים וצרכים עזרה באופן מיידי
תודה מראש אסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עצבים אצל ילדה בת 3 - תגובה
סמדר ריינר19/12/2010שלום אסי,
את המכות והאלימות שלה יש להפסיק מייד ובואפן פיסי אם יש צורך. כלומר להגיד זה אסור! וגם להרחיק אותה ולהרחיק את הידיים שלה ממי שהיא מכה אותו וגם להחזיק אותה אם יש צורך עד שתפסיק להרביץ. מעבר לזה, צריך להתעלם. כלומר אחרי ההפסקה הנחרצת של האלימות, לא להיכנס בשום פנים ואופן לנאומים, הסברים, התחננויות ונסיונות להפסיק את הבכי והצעקות שלה, גם אם זה דורש מכם כמה ימים להתהלך עם אטמי אוזניים. וכמובן שלא להישבר ולא לתת את מבוקשה רק כדי שיהיה שקט. בעניין הזה חייבים להיות מאוד עיקביים, מספיק שנשברתם פעם אחת כדי שכל העניין יחזור לנקודת ההתחלה. ככל שהיא תקבל פחות התייחסות למצבים האלה לא יהיה לה אינטרס להמשיך אותם.
אם אתם לא מצליחים, כדאי שתפנו להדרכת הורים מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה עצבנית בת 3
אסי בר שלום19/12/2010קודם כל תודה על התשובה המהירה
אני חייב לציין שאנחנו גרים בבית משותףעם שכנים ולא ניראה לי שאני יכול לחלק אטמי אוזנים לכל השכנים הייתי רוצה מאוד לקבל יעוץ ולהפגש עם מומחה שיאבחן למה היא מתנהגת ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה עצבנית בת 3 - תגובה
סמדר ריינר19/12/2010שלום אסי,
לי נראה שהיא מתנהגת כך כי אתם מתקשים להציב לה גבולות. כשהצעתי אטמי אוזניים זה היה בהגזמה כמובן, ולצורך המחשת העיקרון. פשוט יש מקרים שבהם ההורים כל כך להוטים להפסיק את הצרחות שהן הופכות להיות כלי נשק של הילד כדי לנהל את ההורים. הדרך היחידה להוריד את האפקטיביות של כלי הנשק הזה היא להפסיק להתרשם ממנו.
כמובן שייתכן שבאבחון יותר מעמיק תתגלנה סיבות אחרות שאני לא יכולה לדעת דרך הפורום. אלה הן מגבלות הפורום.
אתם יכולים לפנות להדרכת הורים יותר מסודרת דרך מכון להתפתחות הילד מטעם קופת החוים שלכם, או באופן פרטי דרך המלצות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)