מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרעות שינהרונית19/12/2010
ביתי בת תשע וכבר 3 חודשים קשה לה להרדם בלילה, בהתחלה הייתה קמה באמצע הלילה עם פחדים וצעקות וביקשה שאשן לידה, עכשיו זה החריף והיא לא מסכימה
ללכת לישון ומבקשת ממני לחכות עד שתרדם, היא לא מוכנה שאשן עד שהיא תרדם
וגם כאשר נרדמת קמה באמצע הלילה ומעירה אותי באמצע השינה שאהיה
שוב ערה עד שתירדם, ואני לא יכולה כי אני מאוד עיפה בלילה אז אני כועסת
עליה מאוד כי היא גם עושה רעש ובוכה ומעירה את התינוק (בן 11 חוד)
גם אבא שלה מאוד כועס עליה כי היא לא מתחשבת שיושנים ונכנסת לפאניקה
היא הולכת כל שבועיים לפסיכולג קליני אבל הוא ממש לא עוזר אז אני יאלץ להפסיק
אני מיואשת,ולא יודעת לאן לפנות ומה לעשות, היום לא הלכתי לעבודה בגלל זה כי
לא ישנתי כל הלילה, מה ניתן לעשות?? האם יש דרך לעזור לה? האם זה יעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אפשר לענות לי?????????תודה
רונית21/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות שינה לילדה בטיפול פסיכולוגי
ד''ר שירי שדה שרביט23/12/2010רונית שלום,
זה יהיה לא מקצועי ולא אתי להציע דרכים לעזור לילדה, כשיש איש מקצוע שכבר מטפל בה. חשוב ששניכם ההורים תפנו אליו ותשוחחו עמו על הקשיים. מן הסתם, החרדה וקשיי השינה שאת מתארת קשורים לבעיה לגביה פניתם לטיפול מלכתחילה.
ייתכן שמפגשים עם פסיכולוג אחת לשבועיים הם מעט מדי, וכדאי לעבור לטיפול יותר מסודר ורציף, של פגישות אחת לשבוע והדרכת הורים אחת לשבועיים.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)