ילד אלים בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד אלים בגן
    גל
    20/12/2010

בגן של ביתי (6)יש ילד אלים(בעיות התנהגות חמורות)הילד מלווה אותה בכל הגנים שהייתה. היו המון תקריות אלימות כלפי ביתי. ואז רגיעה של כמעט שנה. השנה האלימות כלפיה חזרה בכל העוצמה. פעם איומים כלפיה(לידי): "תזהרי לבוא לגן מחר את לא יודעת מה יהיה לך". ופעם אחת הוא הוריד לה מכנסיים בכוח. ואתמול הוא ועוד 3 ילדים(שמאז שהתחברו אליו עושים מעשים שלא מתאימים להם)חנקו והרביצו לה.
    הגננת כינסה את כל ההורים ואמרה שיש בגן בעיית אלימות מילולית וגם פיזית כלפי הילדים וכלפי הצוות מצד קבוצה של ילדים(3-4 ילדים שהוא ראש הקבוצה)והאווירה בגן לא טובה בכלל וביקשה לעשות תוכנית לשיפור האקלים בגן( שיחות ושיחות עם הילדים שלא עוזרות)
    אני יודעת שהילד הזה בטיפול פסיכולוגי לא מהיום ועדיין ממשיך לעשות מה שבא לו.
    כואב לי הלב ואני מתוסכלת. ידי כבולות(למרות שבא לי לצרוח על הילד הזה)וכרגע אין פיתרון. המנהלת של הגנים אמרה שהיא מקווה שהתוכנית שהכינו תעזור.
    בנתיים ביתי ילדה טובה וחכמה (הגננות מתפעלות ממנה מאוד) סובלת וכמותה יש עוד ילדים שמפסידים את ההכנה לכיתה א ואת הכיף בגן בגלל קבוצה אלימה .
    אני בשוק שמדובר בילד בן 5 שמאיים בצורה כזאת מכה ומקלל ושום דבר לא עוצר או מרתיע אותו. שאלתי אם יש משהו שאני יכולה לעשות? חוץ מאשר להעביר אותה גן כי אנני רוצה לגרום לה לזעזוע כי היא בקרוב הולכת לכיתה א שזה לא קל בפני עצמו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד אלים בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מוסיפה

גל
    20/12/2010

הילד הזה מאוד כריזמטי ומושך אחריו ילדים בקלות. ושהוא מכה או מעליב (מתעלל - אם הוא נתפס לילד הוא לא עוזב אותו) הוא בדרך כלל דואג להקיף את עצמו בכמה ילדים שיעשו את אותם דברים שהוא עושה , דבר שמאוד מרתיע ומפחיד את הבת שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דנה
    21/12/2010

שלום
    אני במקומך הייתי פונה לפיקוח לאלתר שיבואו לבדוק מה קורה בגן.
    אם לא היה עוזר הייתי שוקלת ברצינות להעבירה לגן אחר למרות השיקולים שציינת.
    ועצה נוספת לא חינוכית...דואגת במקביל שילד יותר גדול(אח גדול או מישהו אחר) "יאיים" על הילד הזה שאם ייגע שוב בבת שלך יחטוף ממנו בחזרה. לפעמים זו הדרך היחידה...
    בהצלחה. ליבי איתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתגובה של איש מקצוע

גל
    24/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד אלים בגן - תגובה

סמדר ריינר
    25/12/2010

שלום שרית,
    זו לא כל כך שאלה פסיכולוגית, היא לא ממש נוגעת לפסיכולוגיה של ילדים אלא יותר איך להסתדר עם ארגונים וגננות. בעניין הזה אני לא יודעת אם יש לי יותר שכל ישר ממה שיש לך.
    את יכולה רק ללמד את הבת שלך להגן על עצמה כמיטב יכולתה, להשתדל להיות בטווח עין של הגננת במהלך היום וכמובן לשתף את בתך בכך שנעשים מאמצים רבים לטפל בבעיה ואת מקווה שבקרוב היא תיפתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו