הבן שלי משחק באש - מה עושים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבן שלי משחק באש - מה עושים?
    דסי
    20/12/2010

שלום,
    יש לי ילד בן כמעט 9. לאחרונה תפסנו אותו משחק באש כבר כמה פעמים. בפעם הראשונה שהיינו בטוחים שזה הוא, פנינו אליו בעדינות. הסברנו לו כמה זה חמור, כמה זה מסוכן. אמרנו שאנחנו רוצים להיות יכולים לסמוך עליו, אך איננו יכולים לסמוך עליו כאשר הוא מתנהג כך. הוא הבטיח שזה לא יקרה שוב.
    בשבת האחרונה, נחנו בצהריים והתעוררנו לריח קלוש של אש. הוא היה היחיד שהיה במטבח. פנינו אליו שוב בעדינות, אך הבטחנו שאם זה יקרה שוב - זה יגרור עונש חמור מאוד.
    היום התקשרה אלי אחת השכנות שלי וסיפרה לי שמצאה את ילדיה עם בני משחקים באש. באותו הרגע, סיפרה שכנה אחרת לבעלי, שגם היא ראתה את בני משחק באש שבוע שעבר, אך עוד לא הספיקה לדווח לנו. בעלי שלח אותו לחדר שלו. הוא אמר לו שיהיה מרותק לחדרו לכמה ימים, ללא חברים, ללא מחשב וללא טלוויזיה.
    אני מבקשת לדעת, כיצד עלי לנהוג? האם עלי להחמיר? האם זהו גיל סביר להתנהגות זאת? האם הוא נורמאלי בכלל? מאז גיל ארבע לא עשיתי שטויות מסוג זה, ואיני יודעת כיצד עלינו להגיב.
    יש לציין שבעלי מושתל עור בכ: 30% מגופו כתוצאה מכוויה כשהיה קטן. הנושא הזה בנפשנו!
    תודה רבה,
    דסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבן שלי משחק באש - מה עושים? - תגובה

סמדר ריינר
    22/12/2010

שלם דסי,
    נראה שטוב תעשו אם תפנו עם העניין הזה לטיפול ובהקדם. זו לא התנהגות סבירה באף גיל. זו התנהגות מסוכנת שמעידה על משהו פנימי שקורה לו ואת זה צריך לבדוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו