טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב ! אני אימא לילדה בגיל 1.7 הילדה מקסימה אבל החסרון שלה שהיא קשורה אליי יותר מדי היר נמצאת במעון עד שעות אחר הצהריים ולאחר מכן היא מסרבת לעזוב אותי , לא מתחברת מהר לסובבים איתה אפילו לסבתות ודודות עד כדי כך שהיא בוכה שמחבקים אותה , הנושא מאוד מפריע לי כי אין שום סיבה להתנהגות זאת . הייתכן בגלל שאני אימא מאוד דואגת זה גרם לתותאה זו איך ניתן לטפל בבעיה זו /או שזה יעבור עם הזמן
אודה להנחייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין מה להיות בהלם מהתעלמות כי זו אינה התעלמות. יש שאלות רבות שלא קיבלו מענה בשל העומס הרב בעבודתינו, ובשל השאלות הרבות שעלו בפורום. לעתים צריך פשוט להמתין בסבלנות.
ולשאלתך: אכן, יכול להיות שאת מגוננת מידי, ובהיסח הדעת גורמת לכך שהילדה תהיה קרובה אלייך. כל עוד את מודעת לכך, תוכלי לתת לה להיות גם עם האחרים, כשא בסביבה. כשהיא תראה שלמרות שאת שם, את נותת אמון במישהו אחר שיאכיל אותה או יחליף לה, יהיה יותר קל להשתחרר. תהיי עקבית.
בהצלחה!
נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד