ייעוץ והדרכה - תינוקת בת 1.7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ייעוץ והדרכה - תינוקת בת 1.7
    רולנדה
    21/12/2010

בוקר טוב !
    אני אימא לילדה בגיל 1.7 הילדה מקסימה אבל החסרון שלה שהיא קשורה אליי יותר מדי
    היר נמצאת במעון עד שעות אחר הצהריים ולאחר מכן היא מסרבת לעזוב אותי , לא מתחברת מהר לסובבים איתה אפילו לסבתות ודודות עד כדי כך שהיא בוכה שמחבקים אותה , הנושא מאוד מפריע לי כי אין שום סיבה להתנהגות זאת .
    הייתכן בגלל שאני אימא מאוד דואגת זה גרם לתותאה זו
    איך ניתן לטפל בבעיה זו /או שזה יעבור עם הזמן

אודה להנחייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרם קיבלתי התייחסות להודעתי

רולנדה
    26/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בהלם מההתעלמות

רולנדה
    29/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ והדרכה - תינוקת בת 1.7 - תגובה

נעמה סבג שמש
    29/12/2010

שלום רולנדה,

אין מה להיות בהלם מהתעלמות כי זו אינה התעלמות. יש שאלות רבות שלא קיבלו מענה בשל העומס הרב בעבודתינו, ובשל השאלות הרבות שעלו בפורום. לעתים צריך פשוט להמתין בסבלנות.

ולשאלתך:
    אכן, יכול להיות שאת מגוננת מידי, ובהיסח הדעת גורמת לכך שהילדה תהיה קרובה אלייך.
    כל עוד את מודעת לכך, תוכלי לתת לה להיות גם עם האחרים, כשא בסביבה. כשהיא תראה שלמרות שאת שם, את נותת אמון במישהו אחר שיאכיל אותה או יחליף לה, יהיה יותר קל להשתחרר. תהיי עקבית.

בהצלחה!

נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות
    מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו