מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תלות אצל שנתיים ו3 חודשיםאתי22/12/2010
שלום , אני אם לילד בן שנתיים ו3 חודשים ילד פיקח חם ואוהב, אני אם חד הורית מאז שהוא היה בן 7 חודשים,גרנו בחו"ל ועליתי איתו לארץ כשהיה בן 8 חודשים,אני מגדלת אותו לבדי כאשר האב מעורב בצורה מינורית ביותר (פעם בחודשיים ביקור) ,לפני כ3 חודשים התחלתי לצאת עם בחור מקסים ,גם אב בעצמו הוא מרעיף על ילדי אהבה ותשומת לב וילדי אוהב אותו מאוד,אך כששלושתינו נמצאים יחד הוא רב על תשומת ליבי, הוא אינו מוכן להרפות ממני,הוא רוצה לשבת עליי ,אם אני קמה לאן שהוא בבית הוא אחריי ואם אני ובן זוגי משוחחים או מתחבקים הוא מהר מתחיל לקרוא לי להצמד עלייי להפריד ביננו ,איך אני אמורה להתנהג? האם זה טבעי או שלב שחולף ,אנא זקוקה לעצה דחופה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלות באמא
אמא לתינוק22/12/2010שלום רב, בני היחיד , בן השנה וחצי תלוי בי עד מאוד. כשאינני בסביבה (אצל סבתא, עם אבא לבד או בפעוטון) הוא מתנהג למופת, אוכל יפה, משחק לבד, חייכן ולא מתפנק. כשאני מגיעה הוא הופך מפונק, רוצה רק על הידיים שלי, בוכה כשמקבל סירוב ובעיקר מקשה עליי מאוד. מובן שאני מאוד קשורה אליו, הנקתי עד גיל שנה ו 3 חדשים וכעבור חודשיים עברנו לבית חדש ורק אז עבר לחדר משלו. ההסתגלות עברה יחסית בשלום, הוצאתי אותו ממיטת התינוק למזרון גבוה ואני שוכבת לידו עד שנרדם, בלילה מתעורר לבקבוק וחוזר לישון, החל מחמש לפנות בוקר אני מאפשרת לו לבוא אלינו למיטה.
ברור לי כי השינוי היה משמעותי עבורו, וטבעי שהאדם הקשור אליו ביותר הוא זה אשר יחטוף את הריקושטים והמניפולציות... היום אני פשוט מאפשרת לו לבכות, בקושי רב, בזמן שאני שוטפת כלים או בזמן נסיעה שכל מה שמרגיע אותו זה אם אחזיק לו את יד או ארים אותו. אני מנסה להסביר לו שאמא כאן, גם אם במטבח הוא עדיין רואה אותי, גם אם זה באוטו, ושלא מקובל עלי הבכי ולא נעים לי. אשמח ליעוץ נוסף או טיפ לגבי ההתמודדות עם פינוק היתר, המופנה כאמור רק כלפיי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)