משחק בן אחיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משחק בן אחיות
    שרה
    23/12/2010

אני אמא לשלושה ילדים (6.5,4, 4חודשים). ביתי בת השש וחצי מגיל מאוד צעיר (שנה) מאוננת. הגבלנו את גבולות האוננות לחדר שלה ובפרטיות. לפני כשלושה שבועות שמעתי את בנותיי מתלחששות בחדרן. כשניכנסתי מצאתי את ביתי הבכורה נוגעת בפות של ביתי בת הארבע. עצרתי זאת ואמרתי שאני לא מרשה את זה. לאחר כשבוע שוב שמעתי התלחששויות ושוב אותו סיפור. כעסתי מאוד והשארתי את ביתי הגדולה בחדרה. הדבר חזר על עצמו שוב. אני שוחחתי עם ביתי הגדולה ושאלתי אותה מאיפה הרעיון הזה והיא לא אמרה. הסברתי לה שאני לא מרשה את זה שזה פרטי ועושים זאת בפרטיות. אמרתי שאני לא מסכימה שזה יקרה שוב. אני מרגישה חשדנית וכל פעם שהן עולות למעלה אני חוששת שהן שוב משחקות במשחק הזה. אני עולה אחריהן וממש ממש מסתתרת כדי לשמוע אם הן מתכננות שוב משחק זה. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחק בן אחיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחק מיני בין אחיות

ד''ר שירי שדה שרביט
    25/12/2010

שרה שלום,
    את מתארת בעיה שהיא מדאיגה - אוננות כה ממושכת מגיל מוקדם, שכעת הפכה לתופעה של משחק מיני בין שתי בנותייך. זו בעיה מאוד מטרידה שמחייבת פנייה לייעוץ מקצועי, אצל פסיכולוג או פסיכותרפיסט המומחה בטיפול בילדים. אנא פני בהקדם להתייעצות אצל איש מקצוע!
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שרה
    26/12/2010

תודה על התייחסותך. האם תוכלי לפרט לי קצת? כשביתי היתה בת שנתיים וחצי דיברנו עם רופא ילדים והוא אמר שמדובר בתופעה טבעית ונפוצה אצל חלק מהילדים. אני רוצה לפנות לייעוץ אבל עד אז האם תוכלי מעט להרחיב ? האם בנתיים פעלתי נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר שירי שדה שרביט
    26/12/2010

שרה שלום,
    אוננות בגיל שנתיים היא בעיה לא נדירה, אולם העובדה שהילדה ממשיכה לאונן ומתקשה למצוא דרכים אחרות להרגיע / לספק את עצמה, מעוררת דאגה. קשה להרחיב ללא היכרות עמכם, וזה יהיה גם לא מקצועי מצידי. עדיף לשוחח עם איש מקצוע שמכיר אתכם, ולפנות לייעוץ בהקדם.
    בהצלחה,
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו