ילדה בת שלוש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שלוש
    שני
    23/12/2010

יש לך ויכוחים חוזרים ונישנים עם אמי לגבי פעילות הילדה אחר הצהרים בתי בת השלוש נמצאת בגן ילדים קטן שמונה 16 ילדים בלבד בגילאי שנה ושמונה עד גילאי ארבע וחצי
    הגן הינו בתוך דירה פרטית בפנטאוז בתי נמצאת בגן חצי יום משעה 9.15 עד אחת בצהרים כשהיא חוזרת אני משכיבה אותה לישון ובערך בארבע אחר הצהרים מאכילה אותה ארוחת צהרים להשלמת האוכל בגן לאחר מכן הילדה נמצאת איתי בבית כל אחר הצהרים ואבא שלה מגיע מהעבודה בסביבות שמונה בערב אמי טוענת שעלי לדאוג להוציא את הילדה אחר הצהרים אם לפעילויות שונות חוגים וכאלה שכרגע לא מצאתי לילדה ואם לא אז לפחות לטייל בקניון או כל דבר אחר העיקר שהילדה תהיה בין אנשים ולא בבית כל אחר הצהרים יצויין כי אין לי חברים עם ילדים שמבקרים אחד את השני וכן גם לא חברים מהגן
    מה דעתכם? האם אמי צודקת והילדה זקוקה לפעילויות אחר הצהרים או ישיבה בבית אתי בלבד עד שאביה מגיע בשמונה בערב

תודה על תשובתכם החשובה לי מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת שלוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שלוש - תגובה

סמדר ריינר
    23/12/2010

שלום מירי,
    כן אמך צודקת. קודם כל מתחילות כבר חברויות בגן, ילדים מבקרים זה אצל זה ביוזמת האימהות וביתך נשארת מחוץ למעגל הזה. בנוסף רצוי, לא בהכרח כל יום אבל בחלק מימי השבוע לצאת עם הילדה לגינה, ולפעילויות בחוץ, לבקר ילדים אחרים מהגן ולהזמין ילדים אליכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו