הכנת ילדה בת 3.5 לניתוח שקדים-דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הכנת ילדה בת 3.5 לניתוח שקדים-דחוף
    שרונה
    23/12/2010

שלום רב,
    אשמח לעזרה,
    ביתי בת 3.5 מועמדת לניתוח שקדים עקב בעית דום נשימה בשינה.
    אני מעוניינת לדעת כיצד עליי להכין אותה לניתוח, כמה זמן לפני, באיזה מילים להשתמש, ומה הסיבה לניתוח (הרי היא לא יודעת שהיא לא נושמת טוב בלילה).
    כמו כן על איזה שלבים עליי לתת דגש: כמו למשל הכנת האינפוזיה ביד, החלפת הבגדים, חדר ההרדמה , המסכה, האישפוז הכאבים ועל המזון בימים הראשונים.
    אשמח לעזרתכם בהקדם,

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנת ילדה בת 3.5 לניתוח שקדים-דחוף - תגובה

סמדר ריינר
    23/12/2010

שלום שרונה,
    נראה לי שעדיף שתתייעצי עם פסיכולוג רפואי, שמכיר את הפרוצדורה הרפואית ויודע למה ואיך להכין. תתענייני בבית החולים שבו היא מנותחת האם יש אפשרות להתייעץ עם עובד סוציאלי או פסיכולוג לגבי הכנה לניתוח. אם מדובר בבי"ח שניידר יש שם מחלקה פסיכולוגית מאוד מפותחת שאני מניחה שיוכלו לתת לך מענה, גם בבתי חולים אחרים יש אני מאמניה מענה כזה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שנדחפת

שלי
    24/12/2010

תנסי להסיר לה בגובה העיניים ברמת ההבנה שלה שהיא הולכת לעבור טיפול שיקל עליה שבזמן הטיפול היא תישן דבר מאוד מומלץ תבקשי שיתנו לה סירופ טישטוש תאמיני לי את תברכי היא לא תזכור כלום ולא תיהיה בלחץ ותיכנס לניתוח רגועה לצערי עברתי 2 ניתוחים עם הבת שלי (הראשון שקדים בלי הסירופ ודרכי הדמעות עם הסירופ וראיתי את ההבדל בהתנהגות ורוגע של הילדה) תסבירי לה שאתם לא תישנו בבית ואת תישארי צמודה אליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו