זקוקה דחוף לעצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה דחוף לעצה
    שירומי
    26/12/2010

בוקר טוב, שאלה דחופה.. הבת שלי בת 4 וחצי, לאחרונה התחילה עם בעיות אלימות בגן בלבד, התחלתי לקבל התראות וטלפונים חוזרים ונישנים מהגננות עקב בבתנהגות שלה שהשתנתה בפתאומיות שלא מוסברת... אני לא ממש יודעת איך להתנהג, מדברת איתה המון ומנסה לפתור את העניינים בצורה בוגרת ורגועה אך ללא שינוי.. השאלה היא באיזה שיטות אני יכולה להגיע אליה.. האם דרך עונשים קלים וכו'? רוצה לציין שיש לה אחיות תאומות בנות שנתיים.. אודה על תשובתכם, המשך שבוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה דחוף לעצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה דחוף לעצה - תגובה

ליאת גרוס
    26/12/2010

שלום לך
    לפני העונשים ... נסי לבדוק אם משהו מתסכל אותה לאחרונה. מה היא בעצם מנסה להגיש בהתנהגות הזו ? מה קורה לה בגן? איך מגיבה הגננת ? מה קורה לה בבית? האם יש לה מקום משמעותי לצד התאומות ? למה זה קורה רק בגן? מה הצד שלה של הסיפור? תקשיבי לה.
    שנית - נסי שהגננת תיקח אחריות על מה ששקורה בגן. שהיא תעניש אם צריך. תגבי אותה אבל אל תהיי המענישה. אם לילדה קשה בגן רצוי שיהיה לה מקום חם אצלך.
    תערבי את פסיכולוגית הגן אם צריך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה דחוף לעצה

שירומי
    26/12/2010

תודה רבה על התשובה המהירה... אנסה בדרך זו כמו שחשבתי.. המשך שבוע מצויין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו