מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבת שלי מוציאה אותי מדעתיאמא ל-325/01/2007
הבת שלי כבר בת 14 והיא פשוט הפכה להיות בלתי נסבלת. כבר התרגלתי להיות כספומט מהלך, אבל היום היא הגיעה לשלבים חדשים. היא בזמן האחרון מסתובבת עם חבורה של בנות שאני לא אוהבת ונראה לי שהם מדרדרות אותה לעשן ולצאת עם בנים. היא לא מספרת לי כלום ומסתגרת לה בחדר שלה כל היום. אני מבינה שהיא נכנסה כבר לגיל ההתבגרות...אבל מה אני אמורה לעשות? להמשיך לחלק לה מזומנים ולקבל ממנה יחס משפיל? איך אפשר למצוא דרך לתקשר איתה???
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתבגר עם המתבגרים
ענת זפרני25/01/2007ברוכה הבאה ללונה פארק של גיל ההתבגרות!!!
אני ממליצה לך בחום רב לקחת אויר ולנסות להתיישב עם מחברת ועט
בשעה שאת לא עייפה
ולהתחיל לכתוב את הדברים שמבחינתך הם חוק בל יעבור
נסי להתמקד בחשובים (עישון ולימודים)
ופחות בשולי (החדר לא מסודר)
אחר כך לזמן את הילדה לשיחת "יחסנו לאן" ממש לקרא לה להגיע בשעה תשע לסלון
לשבת איתה ולאמר בתקיפות שהחל מהיום החוקים בבית השתנו - ואת/ם מצפים ש... אם לא אז... אתם מוכנים לשמוע את דעתה ולבדוק את בקשותיה
כל זמן שהדברים לא נעשים כפי שאתם מצפים - אין הטבות
אבל אין!!!!
לא בילויים לא כסף לא כביסה
פשוט גבול
מתבגרים מאוד מעריכים מבוגר אחראי שמסדר להם את כל הבלגאן. הם צריכים אותך שם כאחראית וכהורה. אל תפחדי לאבד פופולריות להפך, את רק זוכה בה.
בנוסף,
הרשמי לקבוצת הורים = של מתבגרים הדבר יקל עלייך מאוד
ב ה צ ל ח ה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אמא ל-326/01/2007אני באמת שלא קטנונית איתה יותר מידי, לא אכפת לי מה היא עושה עם הדברים שלה בחדר שלה ומה שבאמת חשוב לי זה שהיא תשקיע בלימודים ותשמור על הבריאות שלה. אני מתה לעשות איתה שיחה כבר המון זמן אבל היא נראית כל כך עצבנית בזמן האחרון..אני פוחדת שזה יהפוך שוב לשיחה של צעקות וריבים. היא כל כך רגישה, כל דבר שאני אומרת היא מפרשת את זה עקום לגמרי. אני אנסה להכין לי רשימה ולעשות איתה שיחה מפוקסת...תודה רבה על העיצה ו...מתי בדיוק זה נגמר הגיל התבגרות הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי פחד!!!
ענת זפרני26/01/2007אל תפחדי! ממנה!! כשאת מפחדת ממנה היא מפחדת מעצמה - את הראי שלה
כשאת מאפסת אותה היא מבינה את גבולותיה - זה נורא חשוב בעיני
יש לנו כל מיני דרכים להראות כמה ההורים חשובים למתבגרים
אחת מהן היא לשאול מבוגרים אם יש להם עדיין הורים, ואם כן - כמה פעמים מה שאמא שלך אומרת לך (בגילך המופלג) עדיין משפיע עלייך !!! אז תביני שאת משפיעה על הבת שלך פי מיליארד!! היא עוד קטנה ומתגרה מהכוח שלה על העולם - בדרך שלה היא זועקת לגבולות.
אשמח לתת לך טיפים לניהול השיחה
את מוזמנת ליצור קשר ישירות לאתר שלי על מנהת שאוכל לשאול אותך שאלות אישיות
http://martzim.tadmit4u.net/anat/
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)