טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בעלי אמר לבתו בת ה-5 כי יש לה אמא ביולוגית ועכשיו יש לה גם אמא חורגת. ברצוני לברר האם זה היה נכון לספר לה בשלב כל כך מוקדם, האם היה צורך לחכות? האמא הגיבה בעצבים וביקשה לא לומר את זה יותר לילדה. רוצה לציין שהילדה אוהבת אותי מאוד, ושהאמא לוקחת כל דבר קשה.
תודה על הייעוץ ויום מקסים (-:
חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום חנה, אני מודה שלא הבנתי. לספר לה מה? היא לא יודעת שאבא שלה נישא מחדש? אני לא בטוחה שהאמא שלה כועסת על העיתוי, היא כועסת על עצם העובדה שמכנים גם אותך אמא. ככה נדמה לי. הרי לא סיפרתם לילדה שום דבר שהיא לא יכולה לשים לב אליו בעצמה, רק כיניתם את זה בשם. אין כאן לדעתי נכון או לא נכון, אלא סוג של רגישות וניהול היחסים ביניכם לאמה של הילדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד