מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 3 ועשרה חודשים ואח חדשענת27/12/2010
תינוק בין 9 חודשים עד לא מזמן ,הבן הגדול קיבל אותו באהבה גדולה ובסבלנות
לאחרונה החלו אצלו פרצי קנאה קשיים, כשבעלי מרים את התינוק אז הבן הגדול ממש מזנק עליו בבכי שיוריד אותו לריצפה ושבעלי ירים אותו וישחק רק איתו,כמו כן אוסר על התינוק לזחול לחדר שלו /לגעת בצעצועים שלו וכו' ,שוב עד לאחרונה כל התופעות האלה לא היו...(כמו "הצתה מאוחרת" או שעכשיו ירד לו האסימון בעניין אחיו??!!) .
ובהמשך לכך עד בערך חופשת חנוכה היה יוצא מהגן שמח ומאושר והיה אומר אמא כייף לי..היום אני שואלת אותו איך היה בגן? תשובתו הייתי עצוב,אף ילד לא רצה לשחק איתי (ובברור עם הגננת לא רואה משהו חריג)אשמח לקבל שאלות מנחות לדובב את הילד להגיע לשורש הבעיה (מתנצלת אל האורך....)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לכן מאוד אםתוכלו להתייחס לשאלה
ענת28/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיבה שלא
ענת28/12/2010ניתנת לי התייחסות?,אודה מאוד להתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 3 ועשרה חודשים ואח חדש - תגובה
נעמה סבג שמש29/12/2010שלום ענת,
יכול להיות שעד כה האח הקטן היה פסיבי וכעת הוא אקטיבי, זוחל, מגיע למשחקים, עושה דברים מהם כולם מתלהבים.מעיני בנך הבכור, כעת יש תחרות.
עליכם לדבר עם הילד על המצב החדש ולהבהיר לו שזה המצב והוא אינו בר שינוי. שיש לכם שני ילדים ואתם אוהבים את שניהם.
אסור בשום אופן שיבין שאתם מניחים את התינוק כי הוא הורה.
אפשר להחליט איתועל זמן נפרד איתו, ללא נוכחות התינוק. אפשר להעזר בו, רק אם יסכים, בטיפול בתינוק. הוא צריך לדעת שהבכי שלו לא מנהל אתכם.
בהחלט כן תכילו את רגשותיו,תאמרו לו שזה ברור שקשה לו והוא מקנא. תשבו איתו ותחשבו יחד איתו מה יוכל להקל עליו.
לעתים, הרעיונות של הילדים מאד יצירתיים.
את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולקרוא מאמרים בנושא.
בברכה,
נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות
מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!!
ענת29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)