ילד בן 7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7
    דליה
    28/12/2010

שלום,
    ילדי בן ה-7 זז בכיסאו או נוגע בחולצתו תוך כדי מפגש או משחק או אפילו צפיה בטלוויזיה.
    אודה לכם אם תייעצו לי כיצד לטפל בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7 - תגובה

סמדר ריינר
    28/12/2010

שלום דליה,
    השאלה למה את רוצה לטפל בנושא? למה זה מפריע? האם קיים קושי להתרכז בעוד דברים? איך הוא בלימודים? איך הוא עם חברים? חסרים המון פרטים.
    אם זו בעיה שמפריעה לתפקוד הלימודי והכללי ייתכן שיש מקום לאבחן האם מדובר בבעיית קשב וריכוז. אם זה לא מפריע עד כדי כך, הייתי מציעה להניח לו ולהתערב במה שנוח לו לעשות עם עצמו. לתת לו ספייס עם העניין הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ לגבי המשך ההיערכות

דליה
    30/12/2010

סמדר שלום,
    אני רוצה לטפל בזה כי המורה טוענת שזה מפריע לה בשעת מפגש.
    עלי לציין שבלימודים הוא טוב מאוד, המוביל בכיתה.
    האם עלי להעיר לו על זה (מה שאני עושה בד"כ, לא בלב שלם), או להניח לזה, כל עוד זה לא "מפריע" ברמה של קושי להסתדר בכיתה (בסה"כ הוא זז קצת בכיסאו...).
    אשמח על הדרכתך בעניין.
    בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ לגבי המשך ההיערכות - תגובה

סמדר ריינר
    30/12/2010

שלום דליה,
    להעיר זה עלול לא לעזור אך להשאיר אותו עם תחושה נעימה שמשהו לא בסדר והוא לא מצליח להסתדר עם זה. אני מניחה שהמורה כבר העירה וזה לא עזר. אני מציעה כן ללכת ולאבחן בעיית קשב וריכוז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו