למה מרביצה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• למה מרביצה?
    שירה
    28/12/2010

שלום יש לי בת- בת 1.6 מגיל 10 חודשים כאשר התחילה ללכת ולנוע יש בה רצון להרביץ לכל מי שלידה גם בלי סיבה , גני שעשועים בגן לבני דודים
    , היא ילדה מאוד חכמה מבינה טוב מאוד מה היא עושה ואלו השלכות יש לכך ( בגן יושבת על כסא המחשבה) אבל עדיין ממשיכה חשוב לציין שיש לה אחות גדולה ממנה ,שגם לה היא מרביצה לרוב בלי סיבה , האם זה סוג של אופי האם זה יעבור האם היא תשאר ככה? מה לעשות .
    אני ואביה מאוד קשובים אוהבים ונותנים יחס אין בבית צעקות או אלימות כל שהיא שממנה יש לה השפעה - מה יכול להיות הפתרון לכך?
    פוליטיקה עוזרת לזמן קצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה מרביצה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה הייתי רוצה תשובה בנושא

שירה
    29/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה מרביצה? - תגובה

סמדר ריינר
    29/12/2010

שלום שירה,
    זוהי התהנגות אופיינית לגיל, לכן אין צורך כל כך לדאוג. זה לא כל כך נכון שהיא מבינה את כל ההשלכות של ההתנהגות שלה. אולי היא מבינה שאתם לא מרוצים מההתנהגות אבל עדיין לא מסוגלת לעשות את הקישור בין מה שהיא עושה לפגיעה שהצד השני חש אפילו אם היא מבינה מילולית. היא עדיין מאוד קטנה וזו הדרך שלה לבטא תסכולים ואולי גם לקבל תשומת לב. אתם יכולים לנסות ללמד אותה דרכים אלטרנטיביות - למשל להגיד ממה היא לא מרוצה, למשל להסתפק בתחליף כשהיא לא מקבלת מה שהיא רוצה ולכן מרביצה וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו