פרידה בפעוטון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תודה!!

elli
    30/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה בפעוטון
    elli
    29/12/2010

שלום .
    ביתי בת שנתיים מאוקטובר האחרון בפעוטון , הקליטה היתה קשה אך עברה, הילדה הלכה בשמחה לגן ונפרדה בלי בעיות.
    בשבוע האחרון היא לא מוכנה להיפרד החליפו את המטפלת המחליפה (פעמיים בשבוע) בלי להודיע לא להורים ולא לילדים ככה שזה נפל על כולם בהפתעה וללא הכנה. האם זה נורמלי שהיא תגיב ככה? איך לעזור לה? זה יכול להיות משהו אחר??
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה בפעוטון

הוספת תגובה

• פרידה בפעוטון - תגובה

סמדר ריינר
    29/12/2010

שלום לך,
    בודאי שזה יכול להיות משהו אחר גם. אבל הייתי בודקת קודם כל איך היא אחרי הפרידה. האם היא משתלבת בגן בצורה תקינה או שהפרידה הקשה משפיעה על כל ההתנהלות והתפקוד שלה בגן נפגע. אם התפקוד בגן גם הוא לא תקין, הייתי בודקת יותר לעומק האם קרה משהו בגן שהשפיע עליה, מעבר לעניין המטפלת או בבית. אם אחרי הפרידה היא נרגעת תוך כמה דקות ומשתלבת כרגיל - יכול להיות שכל העניין קשור לתגובה שלכם לקושי שלה ולכן הייתי מקטינה את התגובה ומצמצמת אותה למינימום, כי ייתכן שהיא חשה שיש לה רווח מישני של תשומת לב מקשיי הפרידה ולכן ממשיכה לייצר אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

elli
    30/12/2010

המטפלות אומרות שהיא בסדר אחרי שאני הולכת ואחרי ארוחת הצהריים שהיא יודעת שאני צריכה לבוא היא שוב רוצה את אמא ועצובה.
    ואני נפרדת איתה כרגיל בלי רגשת אשם, אמא תבוא לקחת אותך אחרי ארוחת הצהריים ומשחררת אותה למטפלת או לשחק או שמושיבה אותה ליד שולחן פעילות ואומרת לה שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

סמדר ריינר
    30/12/2010

שלום לך,
    אם הכל תקין אחרי שאת הולכת, לא הייתי עושה עניין, אוי משאירה לה חפץ מעבר ממך, מטפחת או בובה קטנה של מחזיק מפתחות שתוכל לסמל אותך כשאת איננה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו