ייעוץ להורים איך להתנהג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ייעוץ להורים איך להתנהג
    ענבל
    29/12/2010

הילדים של היום...- ילדים חזקים ואסטרטיבים.
    יש לי 2 ילדים בת 5 ובן 4 , כמובן שרוב הזמן הבנות שלוות וילדות טובות ואילו הבנים הם שובבים. אבל אני פשוט אובדת עצות, הילד בן ה4 משגעעעע אותי, מוציא אותי מכליי , הוא "מנסה" אותי כל הזמן, בודק את הגבולות, מרביץ לי, צועק עליי.....
    איך מתמודדים???.
    זוג הורים שרוב הזמן האבא "לא בשימוש" ואני זאת שרוב הזמן איתם. שמתי לב כי מתי שהוא עם אביו הוא לא "מתנגח" איתו ורגוע.
    אז מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ להורים איך להתנהג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ להורים איך להתנהג - תגובה

סמדר ריינר
    30/12/2010

שלום ענבל,
    קודם כל יש לך תשובה. אם עם אביו הו אמתנהג אחרת אוי כדאי לך ללמוד מה אביו עושה אחרת ממך. ייתכן כמובן שחלק מההתנהגות האחרת נובעת מכך שהאב נמצא מעט ולכן לא רוצים "לקלקל" את הקשר אבל גם ייתכן שהאב יותר נחרץ, אסרטיבי, ועיקבי ממך, ואת זה אולי כדאי ללמוד ממנו.
    וגם אם זו לא ההתנהגות של האב, כדאי לחשוב איך את יכולה לאמץ התנהגות כזו. העיקביות היא מאוד חשובה, אם את אומרת לא צריך לעמוד בו או שמראש אל תאמרי, לא להיכנע להתפרצויות בכי וצעקות, כהם לא ישיגו את מטרתם הם גם ייעלמו. הוא כנראה משיג כך מה שהוא רוצה ולכן אין לו סיבה להפסיק את ההתנהגות הזו אלא דווקא להגביר אותה.
    אם את לא מצליחה, כדאי לפנות להדרכת הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפה

רות
    07/10/2013

נועם הוא ילד בן 4 להורים גרושים

בזמן האחרון אינו רוצה ללכת לאביו בכלל עם המון כעסים

מחפשת אבחנה וייעוץ לנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא פונים?

ענבל
    30/12/2010

לאן ניגשים לעזרה להורים באזור הדרום (אשדוד-אשקלון)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא פונים? - תגובה

סמדר ריינר
    30/12/2010

שלום ענבל,
    את יכולה לברר במכון להתפתחות הילד שעובד עם קופת החולים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו