ילד בן 2.5 מתחכך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 2.5 מתחכך
    חוה
    30/12/2010

שלום!
    בני השלישי והקטן בן שנתיים וחצי,החל לאחרונה מידי פעם פשוט להתיישב על הרגל שלי ופשוט מתחכך. הדבר מאד מציק ומפריע לי. הייתי פשוט רוצה לדעת - האם זה דבר נורמלי (ברור שלא, השאלה עד כמה) ממה זה בא, והאם צריך לטפל בזה ואיך, האם לתת לו בנתיים לעשות זאת או לא, (כשאני לוקחת לו לפעמים את הרגל הוא יכול גם ממש להתחנן ש"הוא רוצה את הרגל"). אשמח מאד אם תענו לי תשובה בהקדם,
    תודה רבה!
    חוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 2.5 מתחכך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן2.5 מתחכך

חוה
    30/12/2010

אפשר בבקשה לקבל עזרה?
    זה ממש דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בן 2.5 מתחכך - תגובה

סמדר ריינר
    30/12/2010

שלום חווה,
    אוננות היא תופעה טבעית ויכולה לקרות גם בגיל הזה, אבל מה שאת מתארת לא נשמע טוב, בהחלט אני לא בעד להמשיך לתת לו לעשות את זה. אבל מעבר לזה צריך בהחלט לבדוק מהיכן זה בא. אני מניחה שזה משמש עבורו סוג של הרגעה עצמית, ואולי צריך ללמד אותו עוד דרכים להרגע, כמו דיבור על מה שקורה איתו, להתחיל לקרוא לתחושת בשם, אולי יש לו פחדים, אולי דברים אחרים, אפשר לתת לו בובה רכה שיכול ללכת איתה ולחבק אותה לפעמים, שיר שהוא אוהב ומרגיע אותו וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו