בני בן 3 וחצי כמעט ואוהב לפני השינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני בן 3 וחצי כמעט ואוהב לפני השינה
    רונן
    01/01/2011

ללעוס את המצעים ולפעמים לוקח את החולצה שלי ועושה זאת גם.אשמח לשמוע חוות דעת על כך.המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן 3 וחצי כמעט ואוהב לפני השינה - תגובה

סמדר ריינר
    01/01/2011

שלום רונן,
    נשמע שזו הדרך שלו להרגיע את עצמו לפני השינה. לא תארת את אופן ההשכבה שלו לישון. אם תתאר יותר אולי אוכל להבין טוב יותר מה ניתן לייעץ לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריך לשבת לידו כדי

רונן
    03/01/2011

שירדם.אבל הוא לפעמים כך באמצע היום לוקח לי את החולצה ושם אותה בפיו וכמו לועס אותה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריך לשבת לידו כדי - תגובה

סמדר ריינר
    03/01/2011

שלום רונן,
    האם אתם נוהגים לעשות טקס של השכבה לישון? אם לא כדאי לנסות זאת. כדאי מאוד שהטקס יכלול סיפור לפני השינה, סיפורים שמיועדים לילדים מסייעים להם לעבד נושאים שונים שמעסיקים אותם, כגון פחדים, חוויות בגן וכו', וזה עוזר להם להיפרד מהיום לקראת שינה יותר רגועים. כדאי לעשות סדר מבונה של סיפור, שיר ערש חיבוק ונשיקה, הדלקת אור קטן וכו', כדי להכניס אותו לאווירת שינה בצורה משחקים ונעימה, אפשר לאפשר לו לישון עם דובי או בובה שאהובים עליו וכו', ובאופן הזה לתת לו כלים שונים לעיבוד החוויה של מעבר לעולם השינה תוך הפחתת התלות בנוכחות פיסית של מבוגר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו