ילדה אובססיבית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה אובססיבית
    הניה
    02/01/2011

שלום רב,

בתי בת זקונים בת 12, מפונקת, מורכבת, ספורטאית,יפיפיה, מלבד בעיית שמיעה באוזן אחת מכשיר בשל ירידה, והתנהגות מפונקת אוהבת לשלוט בבית, לצעוק לצרוח והגרוע מכל
    לחזור על עצמה ולבקש גם מאחרים שיחזרו שוב על מה שאמרו, בגלל שחשבנו שאולי היא לא שומעת טוב שכן היא לא מרכיבה את המכשיר כל הזמן בבית, חזרנו ואמרנו, עכשיו אני רואה שזה מוגזם, כשאני שואלת אותה למה את חוזרת על משפטים, מילים היא אומרת כי אם לא יקרה משהו רע.... אני חייבת לציין כי יש לה קשיים בלימודים, אבל לדברי המורים היא מקסימה , מתוקה, מנומסת משתדלת מתאמצת וכו כו.... ממש בבית משהו אחד ובבי"ס שונה. איך אפשר לעזור לה??? הני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה אובססיבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה אובססיבית - תגובה

סמדר ריינר
    02/01/2011

שלום הניה,
    התהנגות אובססיבית היא סימן לחרדה. וזה גם הגיוני שילדה שלא מצליחים להציב לה גבולות תיכנס לחרדה כי המשמעות מבחינתה שכולם חלשים סביבה וזה אכן מפחיד ילדים. אני ממליצה לכםן לפנות לטיפול והדרכת הורים משולבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

הניה
    03/01/2011

תודה רבה. לקחנו לתשומת הלב ונטפל בעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה,שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    04/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו