טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת זקונים בת 12, מפונקת, מורכבת, ספורטאית,יפיפיה, מלבד בעיית שמיעה באוזן אחת מכשיר בשל ירידה, והתנהגות מפונקת אוהבת לשלוט בבית, לצעוק לצרוח והגרוע מכל לחזור על עצמה ולבקש גם מאחרים שיחזרו שוב על מה שאמרו, בגלל שחשבנו שאולי היא לא שומעת טוב שכן היא לא מרכיבה את המכשיר כל הזמן בבית, חזרנו ואמרנו, עכשיו אני רואה שזה מוגזם, כשאני שואלת אותה למה את חוזרת על משפטים, מילים היא אומרת כי אם לא יקרה משהו רע.... אני חייבת לציין כי יש לה קשיים בלימודים, אבל לדברי המורים היא מקסימה , מתוקה, מנומסת משתדלת מתאמצת וכו כו.... ממש בבית משהו אחד ובבי"ס שונה. איך אפשר לעזור לה??? הני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום הניה, התהנגות אובססיבית היא סימן לחרדה. וזה גם הגיוני שילדה שלא מצליחים להציב לה גבולות תיכנס לחרדה כי המשמעות מבחינתה שכולם חלשים סביבה וזה אכן מפחיד ילדים. אני ממליצה לכםן לפנות לטיפול והדרכת הורים משולבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד