טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי, אני צריכה תשובה דחוף כי אני מאוד מוטרדת, בתי בת כמעט 3 וראיתי אותה כמה פעמים עושה תנועות מגונות עם בובה. היא לבושה לוקחת בובה ובכל מני פוזות עושה תנועות כאילו של יחסי מין. בבקשה תענו לי האם אני צריכה לדאוג , היא ילדה שלישית אצלי ולעולם לא ראיתי משהו דומה לזה אצל ילדים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום נטלי, ייתכן שיש כאן משהו מדאיג. ייתכן שנחשפה ליחסי מין בצורה לא הולמת, כדאי לשאול אותה, בעדינות ובלי לחץ, וכמובן בלי להאשים אותה כי היא לא אשמה היכן ראתה זאת, ואולי אף לפנות לטיפול. כל הכבוד על הערנות שלך, תמשיכי לעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד