גמילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה
    ריקי
    03/01/2011

שלום,
    ביתי בת שנתיים ו-4 גמולה מטיטולים בהצלחה 3 חודשים.
    אני רוצה לגמול אותה גם בלילה. לעיתים חריגות היא קמה עם טיטול מלא רוב הלילות עם טיטול יבש.
    היא לא שותה בקבוק בכלל. אלא יש לה כוס מים ליד המיטה והיא שותה ממנה גם בלילה.
    האם יש צורך לקחת את הכוס קודם ואז להוריד את הטיטול או שין קשר? ובכלל האם כדאי לחכות שהחורף יעבור? ואיך עושים זאת נכון? מה להגיד לה?

ועוד שאלה, לגבי מוצץ, מתי גומלים? היא לוקחת מוצץ רק בשינה ובזמן שהיא רואה טלויזיה (חצי שעה-3/4 שעה ביום). גם כשהיא בוכה או קיבלה מכה היא מבקשת מוצץ.

תודה,
    שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו

ריקי
    03/01/2011

אני רוצה לציין שהיא כבר קמה יבשה די הרבה זמן.
    איך יודעים? כמה זמן בד"כ אחרי הורדת טיטול ביום, מורידים גם בלילה?
    אני לא רוצה לדחוק בה ואני לא ממהרת, אני מפחדת שהיא תבין שהיא יכולה לעשות בטיטול בלילה ותחזור לטיטול מלא.
    עוד דבר, אני אמורה ללדת עוד 5 חודשים, זה משנה משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

מירי
    03/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף לי

מירי
    03/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה ... שוב, תודה

מירי
    04/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב מקפיצה

מירי
    05/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב מקפיצה, אשמח לתשובה

מירי
    05/01/2011

מדוע אתן לא עונות לשאלות הישנות יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מחיתול בלילה וממוצץ

ד''ר שירי שדה שרביט
    05/01/2011

שלום לך,
    ראשית אני מבינה שהיה חשוב לך לקבל תשובה במהרה וחבל לי שחיכית, אך לא תמיד מנהלות הפורום יכולות להגיב מיידית לשאלות.
    העובדה שהגמילה ביום הסתדרה והיא יציבה יחסית, היא נהדרת. נראה לי שבתך מבינה את ההבדל בין שימוש בחיתול בלילה לבין שעות היום, כיוון שהגמילה ביום היא עובדה קיימת. אין דחיפות בגמילה מחיתול בלילה או בגמילה ממוצץ כעת, אולם אני מתארת לעצמי שגם הלידה המתקרבת מדגישה את הרצון שלך "לבגר" ולגמול את הילדה הגדולה. כדאי לחשוב מה מהדברים יותר חשוב ו"דחוף" בעינייך, ולהתמקד בגמילה מדבר אחד בכל פעם. קחי בחשבון שהגמילה תדרוש מכם ההורים יותר מאמץ - בין אם לקום בלילה ולהחליף מצעים שנרטבו, או להרגיע באמצעים אחרים ילדה ללא מוצץ. אולי יהיה אפשר לגמול מדבר אחד בלבד עד הלידה, ולכן זו החלטה שלכם ההורים.
    כיוון שהיה לכם תהליך מוצלח אחד עם הגמילה הראשונית מחיתול, אין סיבה שהילדה ואתם לא תנחלו הצלחה גם בהמשך. כחודש וחצי לפני הלידה רצוי להפסיק עם הגמילה, ולפנות זמן לילדה לזמן אישי ולהנאה מכך שהיא עדיין תהיה אז בתכם היחידה.
    בהצלחה והריון קל,
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו