הבן שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבן שלי
    פולינה
    04/01/2011

הבן שלי מאוד קשור אליי ......הוא כול היום מסתובב אם הבגדים שלי הוא חייב שמשהו להחזיק את הבגדים שלי ביד.....אפילו לגן הוא לוקח ואני לא מבינה מה קורה איתו...הוא ילד מאוד קשה...הוא עושה מה שבא לו לא מקשיב העונשים שלי לט עוזרים
    מה עושים במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבן שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבן שלי

פולינה
    04/01/2011

מדובר בילד בן שנתיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבן שלי - תגובה

ליאת גרוס
    04/01/2011

שלום פולינה
    אכן נשמע שהוא מאד תלוי בך. כנראהי לא מרגיש מספיק בטוח ורגוע לבדו. הוא לוקח בגדים לשך לגן כי זקוק למשהו מנוכחותך שיחזק אותו. התנהגותו מביעה מצוקה . מתוך הסבל שלו הוא גם גורם לך לסבול.
    לדעתי כדאי להתייעץ עם מישהו מקצועי כדי להבין את המצוקה שלו, לעזור לו וכך גם קצת לשחרר אותך. לדעתי עדיף לפנות להדרכת הורים מאשר לטיפול עבורו. כך תוכלי לקבל כלים שיעזרו לך לבנות איתו קשר נעים ומרגיע עבור שניכם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

פולינה
    05/01/2011

תודה רבה ליאתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו