מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובדת עצותיעלי05/01/2011
בתי בת ה-3 וקצת ילדה נבונה וחכמה,היא נמצאת במסגרת של כיתת גן במעון.
מאז ומעולם(עוד משנה שעברה)היו לה קשיים בלהיפרד ממני בבוקר. בעצת צוות הגן יעצו לי לעשות את פרידת הבוקר כמה שיותר מהירה ותמציתית על מנת שלא למשוך את זה.
ואכן מאז היו לה ימים טובים יותר וימים טובים פחות,עד לאחרונה.
בזמן האחרון עושה רושם שהילדה ממש אומללה בגן, זה בא לידי ביטוי שהיא לא מפסיקה לבכות מהבוקר שאני שמה אותה ועד מחצית היום שזה כבר הזמן של הילדים לשנת צהריים,
צוות כיתתה וגם המנהלת אכן אמרו לי שמאד קשה לה במהלך היום והיא די בצד ,לא רוצה כ"כ לשחק ואכן מידי פעם "מיללת" שהיא רוצה את אמא.
בשיתוף עם המנהלת החלטתי שנקצר לה את היום והיא תשהה במעון רק 5 שעות ולא 8 שעות כמקובל וכך תיחסך ממנה שנת הצהריים שגם ככה זוהי שעה שקשה עליה כי היא לא אוהבת לישון בגן ואולי מזה התחיל השינוי שבגינו היא לא רוצה ללכת ולא טוב לה.
התחלנו את התהליך רק השבוע,כך שעוד קשה לדעת אם יש שינוי,אך עדין מספרים לי כל פעם שאני באה לקחת אותה שהיא ממשיכה לילל כל היום למרות שאני מסבירה לה שוב ושוב שאבוא לקחת אותה מוקדם ישר אחרי ארוחת הצהריים.
חשוב לי לציין שאני כבר שנה שלא עובדת ולאחרונה התחלתי לטפל בתינוקת שהיא בת משפחה שהילדה מאוד אוהבת. אני לא חושבת שיש קשר בין הדברים אך מנהלת הגן הסבירה לי שאולי הכל זה מזה.
שאלתי היא מה עליי לעשות שכבר לא עשיתי? מאוד קשה עליי המחשבה שלא טוב לילדה והיא בוכה כל היום בגן. אני סומכת על צוות הגן ואני יודעת שהיא עטופה שם באהבה(ילדתי הבכורה שכבר בכיתה א היתה בדיוק באותה המסגרת עם אותה הגננת) אך נראה שזה לא מספיק.
אני כ"כ אשמח לעצה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות - תגובה
סמדר ריינר05/01/2011שלום יעלי,
יכול להיות שהנעיין נובע בין השאר מכך שאת נשארת ביית עם תינוקת אחרת אב זה ל אמסביר את כל העוצמה של העניין. אני ממליצה לך לפנות לייעץץ מסודר שבו יכירו אתכם יותר לעומק כדי לבדוק את העניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)