התעללות? ומה עליי לעשות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התעללות? ומה עליי לעשות?
    יפית
    05/01/2011

שלום רב,
    אבקש את עזרתכם המקצועית.
    לפני מס' ימים ביקרתי בגן שעשועים עם 2 בניי הקטנים(4.5 ו-1.6) ושמעתי שיחה בין אבא (מבוגר יחסית) לביתו שנראתה בת 3-4 שנים.
    הם שיחקו משחק שהילדה ניסתה לעלות במגלשה מהצד שמתגלשים בו ולכן החליקה אחורה ואביה עזר לה לעלות בכך ששם את ידו על הטוסיק שלה אך כיוון שידו גדולה מאד והיא קטנה נראה שהיד נוגעת גם בפות.
    הילדה צחקה מאד ואמרה מס' רב של פעמים אבא תגע לי ב" נושי".
    היתה לי תחושה לא נעימה מהגבר עוד מהרגע שהגענו לגן השעשועים ואז כששמעתי את השיחה היתה לי הרגשה נוראית. אין לי בנות ואני לא בטוחה איך ילדות בגיל הזה פונות לאיבר מינן והאם זה טבעי ו/או בסדר שהילדה תגיד כזה דבר לאבא שלה?
    באינסטינקטים שלי משהו לא בסדר , האבא גם צחק איתה כשהיא אמרה את זה ולפני שהתקרבנו למגלשה הוא גם עשה את שביקשה ואחרי שהיינו לידם הבין והרגיש שמהצד זה נראה לא טוב ואמר לה שהוא לא מוכן שהיא תדבר ככה ותגיד את זה, אבל המשיך לצחוק והגיב כילד קטן ולא כפי שהייתי מצפה ממבוגר.
    בקיצור, אני לא מכירה את הילדה או את האבא אבל אנחנו גרים ביישוב קטן ולא תהיה לי בעיה לברר עליהם.
    השאלה אם יש מה לפתוח פה ולנסות "להציל" את הילדה ממשהו מסוכן או שאני סתם רגישה והכל בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעללות? ומה עליי לעשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעללות? ומה עליי לעשות? - תגובה

סמדר ריינר
    05/01/2011

שלום ענת,
    זה אכן מקרה גבולי, יש אפשרות להרים טלפון לפקידת הסעד האיזורית בלישכת הרווחה ולהתייעץ איתה אנונימית קודם כל האם יש כאן "בשר" לדיווח, ואז להחליט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו