מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בתח בת ה-3 לא מספרת לי חוויותרונית09/12/2007
אני גרושה מזה כשנה וחצי, בתי בת 3, היחסים ביני לגרוש שלי בסדר גמור, הוא לוקח אותה כמו שקבענו ונראה שהיא מאוד נהנת איתו, אך משהו מטריד אותי, היא מספרת לו כמעט כל דבר שעושה איתי או משהו שקורה לי בבית (קיבלתי מכה וכד') ולי, איננה מספרת כלום ואפילו קצת כועסת כשאני שואלת אותה איך היה עם אבא, היכן בילו וכד'. ואני שואלת למה? זה מאוד מטריד אותי שאיננה רוצה לשתף אותי בחוויות שעוברת עם אבא שלה. (זה תמיד היה ככה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשוחח עם בני שלוש
שושי יעקובי10/12/2007ראשית אני רוצה להגיד לך שהרבה ילדים בגילאי שלוש אינם מספרים על חוויותיהם באופן ישיר. לפעמים הם עונים על שאלות ממוקדות, ולפעמים הם מספרים באופן ספונטני על חוויה כלשהי תוך כדי פעילות או משחק עם ההורה. יכול להיות שבתך בת השלוש מרגישה מתח מסוים סביב השאלות שלך ולכן נמנעת מלשוחח איתך. יתכן והיא מרגישה כי את מצפה ממנה למשהו מסוימם בשאלות שלך והיא חוששת לטעות ומעדיפה לא לספר דבר. אם את מעוניינת לשפר את התקשורת בינכן אני מציעה לך לשוחח אתה תוך כדי משחק משותף, כשנוצרת אוירה חמה ואינטימית ולשאול שאלות ממוקדות על פעילות בגן, משחק עם חברה וכדומה. יכולך להיות כפי שציינתי שהיא חשה ששאלות הקשורות לביקורים אצל אבא טעונות ועדיף לך להימנע מהן.
שושי יעקובי
פסיכולוגית חינוכית התפתחותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)