התנהגות מדאיגה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות מדאיגה
    אורטל
    05/01/2011

שלום, אנו הורים ל- 4 מתוכם תאומים בן ובת בני 10 ושניים קטנים.
    בני מזה מספר פעמים מתנהג בצורה שמעט מדאיגה אותנו ואני פונה אליכם כדי לקבל עצה. בני ילד נבון ויפה "מציקן מקצועי" שיודע להוציא את אחותו מהכלים ואני חייבת להודות שגם אותנו, מבית הספר (והוא תלמיד בסדר, נבון אך עם קוצים בישבן) יש תלונות על התנהגות אלימה, תגובות מופרזות לפגיעה מילדים אחרים, התבטאויות לא הולמות לגילו מול חבריו כגון אני ו-X עשינו סקס ואתה לא עשית וכל מיני פנינים אחרות. מאוד רגיש לעצמו ולכן התגובות המופרזות אך חסר רגישות באופן מדאיג לגבי רגשות של ילדים אחרים. כאשר אנו בבית הוא מבלה הרבה מאוד זמן מול המראה עושה תסרוקות, פרצופים ובוחן את עצמו. אתמול נשאר בבית ל- 20 דקות לבד וכשחזרתי מצאתי אותו בתחתוניו כאשר הם משוכים כמו חוטיני, עם גופית גוזיה של אחותו מלאות בגרביים, צייר לעצמו מעין שסע של החזה עם טוש, ופאה של שיער ארוך שקנינו בפורים ומתהלך בבית כמו דוגמנית. זו לא פעם ראשונה שהוא מתחפש ואנו תמיד התייחסנו לכך בשלוות נפש . כשאביו חזר מהעבודה ושאל אותו מדוע עשה זאת הוא אמר שהוא רוצה להיות ילדה. אנו הורים מאוד מודעים ושמרים מכל משמר על ילדינו מתכנים לא הולמים בTV ובאינטרנט כולל סינון אתרים ואפילו את הפייסבוק כבר חסמנו כי הוא הפך להיות כלי להתנגחות בין בני לחבריו. אנו חסר אונים אולי אנו עושים טעויות אין לנו מושג איך לנהוג איתו, במקרים של בעיות משמעת או תלונות מבי"ס אנו מטילים עליו עונשים של מנעית טלויזה/ חברים/חוגים אך שום דבר לא עוזר. אנו מאוד מאוד דואגים באופן כללי ולגבי התכנות של נטיות הומוסקסואליות. במספר מקרים אף שמענו אותו מתפעל ממראו של נער זה או אחר ואף התבטאות אהבה כלפי אחד מילדי השכבה. הצילו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות מדאיגה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות מדאיגה - תגובה

סמדר ריינר
    05/01/2011

שלום אורטל,
    אם אתם מודאגים אני מציעה לכם לפנות לטיפול, כדי לברר מה קורה לילד והאם יש מצוקה שמסתתרת מאחורי התנהגויות אלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו