ילד בן 11.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 11.5
    אלין
    05/01/2011

אני אמא ל4 ילדים הבכור בן 11.5 השניה בת 10 השלישית בת 8.5 ותינוק בן 6.5 חודשים. את הבן הבכור ילדיתי בגיל 18.5 מיד לאחר הלידה נכנסתי לדיכאון לידה והיה לי קשה לעקל את העובדה שהילד שלי.. לאחר טיפול נקשרתי לילד מאוד. לאחר שילדתי את הבת השניה נקשרתי אליה יותר ואותה תמיד פינקתי ושמרתי יותר גם לאחר הלידה השלישית הבת השניה תמיד היתה איתי יותר מהבכור והקטנה....
    אבל תמיד תמיד כל מה שהילדים היו מבקשים הם מקבלים ישר הבן הבכור נקשר לאבא יותר והאבא תמיד מפנק אותו ואף פעם לא נתן עונשים או גבולות. עכשיו הקשר שלי ושל הבן הבכור מאוד רחוק אני כל הזמן רק צועקת עלו ומענישה אותו על כל שטות לכן גם המצב בלימודים התחיל להידרדר והמצב החברתי שלו נהיה קשה מאוד הוא לא יודע איך להיתחבר לחברים ותוך כדאי קשר הוא מציק לילדים ומרביץ להם. אני מקבלת הרבה תלונות מהורים אחרים על הבן שלי. שהוא מציק לילדים.
    אני מאוד רוצה ליצור קשר טוב עם הילד ולדעת לצחוק איתו במקום רק ליצעוק
    והשאלה שלי איךךךך??????????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 11.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 11.5 - תגובה

סמדר ריינר
    06/01/2011

שלום אלין,
    נשמע שאת מודעת מאוד למצב ומאוד איכפת לך וזה כבר חשוב. עונשים זו באמת לא הדרך, כמו שאת רואה הם לא עוזרים ורק משפילים את הילד ומזיקים לו. למה את צועקת עליו באמת על כל שטות? אם את יודעת שזו שטות אולי לא כדאי לעשות ממנה עניין? נשמע לי שהילד שלך במצוקה, הוא בודד, הוא זקוק לעזרה. מה דעתך פשוט לשוחח איתו על מה שמציק לו במקום לצעוק עליו ולהעניש אותו? נשמע לי שמתאים שתפנו לטיפול משפחתי, גם כדי לתאם את העיקביות ביניכם ההורים וגם כדי לעזור לילד שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו