ילד שלא יושב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שלא יושב
    מירב
    06/01/2011

שלום יש לי ילש בן שנה וחצי שהכל הוא עושה בעמידה הוא לא מוכן לשבת ולשחק הוא עומד ליד השולחן ומשחק הדבר היחיד שהוא עושה בישיבה זה לאכול בכיסא אוכל מעבר לזה הוא לא מוכן לשבת הוא תמיד רץ ממקום למקום וגם כשהוא מתחיל לשחק בכל משחק זה ביוק ל- 5 דקות והבעיה גם בגן הגננת אומרת שאין לו סבלנות לשבת.
    אני מנסה לשבת איתו ביחד לשחק לצייר בכל מיני דרכים וגירויים וזה לא הולך. אני די מפחדת שתהיה לזה השפעה לטווח ארוך אם אני לא אטפל בזה כרגע?
    אשמח לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שלא יושב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שלא יושב - תגובה

ליאת גרוס
    07/01/2011

שלום מירב
    יכולות להיות סיבות שונות למה שאת מתארת. יתכן שמדובר על משהו פיזיולוגי או תחושתי (גם כאן יש כל מיני אפשרויות) ואז הכתובת שלך היא מרפאה בעיסוק. כתובת טובה נוספת יכולה להיות פסיכולוגית התפתחותית. ייתכן גם שהוא מתמודד עם הפרעת קשב- זה ניתן לטיפול אך לא בגיל זה.
    אין טעם לדאוג או להילחץ, זה יכול גם להיות משהו שנרגע עם הזמן. יחד עם זאת הייתי פונה להערכה של מרפאה בעיסוק ואולי גם פסיכולוגית התפתחותית לצורך התייעצות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו