טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי ילש בן שנה וחצי שהכל הוא עושה בעמידה הוא לא מוכן לשבת ולשחק הוא עומד ליד השולחן ומשחק הדבר היחיד שהוא עושה בישיבה זה לאכול בכיסא אוכל מעבר לזה הוא לא מוכן לשבת הוא תמיד רץ ממקום למקום וגם כשהוא מתחיל לשחק בכל משחק זה ביוק ל- 5 דקות והבעיה גם בגן הגננת אומרת שאין לו סבלנות לשבת. אני מנסה לשבת איתו ביחד לשחק לצייר בכל מיני דרכים וגירויים וזה לא הולך. אני די מפחדת שתהיה לזה השפעה לטווח ארוך אם אני לא אטפל בזה כרגע? אשמח לעזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מירב יכולות להיות סיבות שונות למה שאת מתארת. יתכן שמדובר על משהו פיזיולוגי או תחושתי (גם כאן יש כל מיני אפשרויות) ואז הכתובת שלך היא מרפאה בעיסוק. כתובת טובה נוספת יכולה להיות פסיכולוגית התפתחותית. ייתכן גם שהוא מתמודד עם הפרעת קשב- זה ניתן לטיפול אך לא בגיל זה. אין טעם לדאוג או להילחץ, זה יכול גם להיות משהו שנרגע עם הזמן. יחד עם זאת הייתי פונה להערכה של מרפאה בעיסוק ואולי גם פסיכולוגית התפתחותית לצורך התייעצות.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד