טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני אמא לשלוש בנות הבכורה בת 11 והשנייה בת 10 והקטנה בת 8 שנים השאלה שלי לגבי בת ה10 היא מכניסה כל דבר לפה אם זה שלט הטלוויזיה או המחשבון הבגדים העפרון הצבעים .......מה שבה ליד אנחנו כל הזמן מעירים לה ומסבירים על מחלות וחידקים אבל כנראה שזה לא בשליטתה .איך אני יכולה לעזור לה להפטר מהמנהג הרע הזה? אני לא יודעת אם זה קשור אבל היא ילדה מחוננת בבית הספר ואין לה חברות והילדים בכיתה כל הזמן מציקים לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום נינה, אני לא חושבת שיש דרך לגמול אותה מהמנהג הרע הזה אם לא מתייחסים באופן כולל למצוקה שלה. זה כנראה נובע ממצוקה והכנסת הדברים לפה זה מה שמרגיע אותה. את מתארת ילדה מאוד בודדה. כדאי לנסות לבדוק ממה נובעת הבעיה החברתית שלה (זה שהיא מחוננת זה לא הסבר מספיק, יש ילדים מחוננים שיש להם חברים), ולפי הסיבה למצוא את הפיתרון. ייתכן שיש מקום לפנות לטיפול והדרכת הורים אם אתם לא מצליחים לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד